P Pc Matik Hectopat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 220 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #11 Shapeshifter1945 dedi: Ne kadar bastırdığına bağlı, tüm gücünü vermediysen sorun yok, ve tabii ki macun dışarı taşmadıysa. Genişletmek için tıkla... Vidalarını gevşettim 2 tane soğutucu tutucuyu sonra yerleştirdim hafif bastım taşma yok resimde de görünüyor aşa yukarı.
Shapeshifter1945 dedi: Ne kadar bastırdığına bağlı, tüm gücünü vermediysen sorun yok, ve tabii ki macun dışarı taşmadıysa. Genişletmek için tıkla... Vidalarını gevşettim 2 tane soğutucu tutucuyu sonra yerleştirdim hafif bastım taşma yok resimde de görünüyor aşa yukarı.
Shapeshifter1945 Hectopat Katılım 3 Şubat 2022 Mesajlar 434 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek 3D Modelleme, Sanal Mimarlık. 4 Eylül 2023 #12 Pc Matik dedi: Vidalarını gevşettim 2 tane soğutucu tutucuyu sonra yerleştirdim hafif bastım taşma yok resimde de görünüyor aşa yukarı. Genişletmek için tıkla... O zaman sorun yok. Değerler nasıl?
Pc Matik dedi: Vidalarını gevşettim 2 tane soğutucu tutucuyu sonra yerleştirdim hafif bastım taşma yok resimde de görünüyor aşa yukarı. Genişletmek için tıkla... O zaman sorun yok. Değerler nasıl?