M muharrem55 Hectopat Katılım 30 Nisan 2014 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2014 #1 Merhaba arkadaşlar, benim işlemcim çok ısınıyor internette felan araştırdım termal macunu yenilemem lazımmış ? Ve sürmeyi de bilmiyorum, yaklaşık 2 sene oldu pc alalı. Macunu sürmesini bir de macun önerisi verir misiniz ? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Haziran 2014
Merhaba arkadaşlar, benim işlemcim çok ısınıyor internette felan araştırdım termal macunu yenilemem lazımmış ? Ve sürmeyi de bilmiyorum, yaklaşık 2 sene oldu pc alalı. Macunu sürmesini bir de macun önerisi verir misiniz ?
E Emirhan Yiğiter Ziyaretçi 13 Haziran 2014 #2 Ben bu macunu kullanıyorum bir sıkıntım yok. Thermaltake Tg2 Thermal Macun - Vatan Bilgisayar Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ben bu macunu kullanıyorum bir sıkıntım yok. Thermaltake Tg2 Thermal Macun - Vatan Bilgisayar Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
M muharrem55 Hectopat Katılım 30 Nisan 2014 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2014 #3 Teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Haziran 2014