Çözüldü Termal Macunu yenilememek sorun oluşturur mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

aybed

Decapat
Dizüstü ASUS bilgisayarım için temizlik yaptım ve dayanamayıp termal macunumun ne durumda olduğuna bakmak istedim ve termal macunu değiştirmeden yeniden montajını taptım. Kafamda soru işareti kaldı, sizce bilgisayarıma bir şey olur mu? Şu an 37 derecede.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sıcaklık değeri gayet normal. Eğer değiştirmek isterseniz tekrar açtığınızda macunun kuru olup olmadığına bakabilirsiniz. Eğer kuru ise yenilenmesi sistem sağlığı ve ömrü için iyi olur.
Dizüstü bilgisayarda işlemci nasıl 37 derecelerde oluyor aklım almıyor. Benimki 45 den aşağı düşmüyor.
Kasa yapısı fan yapısı fan yapısı vb. zibilyon tane faktör var
Sıcaklık değeri gayet normal. Eğer değiştirmek isterseniz tekrar açtığınızda macunun kuru olup olmadığına bakabilirsiniz. Eğer kuru ise yenilenmesi sistem sağlığı ve ömrü için iyi olur.
Dizüstü bilgisayarda işlemci nasıl 37 derecelerde oluyor aklım almıyor. Benimki 45 den aşağı düşmüyor.
Kasa yapısı fan yapısı fan yapısı vb. zibilyon tane faktör var

Çözüm
Baktığımda elime geldiğinde az da olsa sürülecek şekildeydi. Sizce nasıl durumu ?

Sıcaklık değerine göre şu an bir sıkıntı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…