Zafer Çetin Centipat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2020 #1 Merhaba. Yeni işlemci aldım, eski anakartıma taktım. Anakartı değiştireceğim işlemcinin macununu yenilemeye gerek var mı?
Merhaba. Yeni işlemci aldım, eski anakartıma taktım. Anakartı değiştireceğim işlemcinin macununu yenilemeye gerek var mı?
NewDAYI Hectopat Katılım 30 Mart 2015 Mesajlar 769 Makaleler 3 Çözümler 2 27 Ekim 2020 #3 Yenilemeniz daha sağlıklı olur.
A aa12 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Temmuz 2019 Mesajlar 2.292 Makaleler 1 Çözümler 5 27 Ekim 2020 #4 Bu şöyle bir soru, Çöl'e Gittim Güneş kremi sürmeye gerek varmı.
James Z. Hetfield Hectopat Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 3.637 Makaleler 3 Çözümler 14 27 Ekim 2020 #5 Var. Yoksa işlemciniz yanabilir. Bunu istemezsiniz diye düşünüyorum.
B bugzone2.0 Hectopat Katılım 17 Şubat 2018 Mesajlar 471 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer İzmit/KOCAELİ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Jr. Java Back-end Developer 27 Ekim 2020 #6 İşlemci üzerindeki eski macun kurumamış ya da kötü bir durumda değilse gerek yok. Fakat yenilemen işlemcinin yararına olacaktır.
İşlemci üzerindeki eski macun kurumamış ya da kötü bir durumda değilse gerek yok. Fakat yenilemen işlemcinin yararına olacaktır.
shell32.dll Megapat Katılım 23 Ocak 2016 Mesajlar 689 Çözümler 8 27 Ekim 2020 #7 Zafer Çetin dedi: Merhaba. Yeni işlemci aldım, eski anakartıma taktım. Anakartı değiştireceğim işlemcinin macununu yenilemeye gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Eğer işlemcinin üstünden soğutucuyu kaldırıp tekrar monte edecekseniz (sizin durumunuz gibi) tekrar termal macun sürmeniz çok çok daha sağlıklı olacaktır.
Zafer Çetin dedi: Merhaba. Yeni işlemci aldım, eski anakartıma taktım. Anakartı değiştireceğim işlemcinin macununu yenilemeye gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Eğer işlemcinin üstünden soğutucuyu kaldırıp tekrar monte edecekseniz (sizin durumunuz gibi) tekrar termal macun sürmeniz çok çok daha sağlıklı olacaktır.
X Xayn Decapat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 97 27 Ekim 2020 #8 Zafer Çetin dedi: Merhaba. Yeni işlemci aldım, eski anakartıma taktım. Anakartı değiştireceğim işlemcinin macununu yenilemeye gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Yenilerseniz daha iyi olacağını düşünüyorum.
Zafer Çetin dedi: Merhaba. Yeni işlemci aldım, eski anakartıma taktım. Anakartı değiştireceğim işlemcinin macununu yenilemeye gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Yenilerseniz daha iyi olacağını düşünüyorum.
denizkynkk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 1.091 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 27 Ekim 2020 #9 Zafer Çetin dedi: Merhaba. Yeni işlemci aldım, eski anakartıma taktım. Anakartı değiştireceğim işlemcinin macununu yenilemeye gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Bence böyle bi soru sormana bile gerek yoktu.
Zafer Çetin dedi: Merhaba. Yeni işlemci aldım, eski anakartıma taktım. Anakartı değiştireceğim işlemcinin macununu yenilemeye gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Bence böyle bi soru sormana bile gerek yoktu.
Zafer Çetin Centipat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2020 #10 Daha yeni termal macunu sürülmuş fanı taktım 1 ay bile olmadı o yüzden soruyorum arkadaşlar Yani sifır işlemci taktık bugzone2.0 dedi: İşlemci üzerindeki eski macun kurumamış ya da kötü bir durumda değilse gerek yok. Fakat yenilemen işlemcinin yararına olacaktır. Genişletmek için tıkla... Yeni ya 2 3 hafta oldu ıslemciyi alalı zaten fanda sürülü halde geliyor macun
Daha yeni termal macunu sürülmuş fanı taktım 1 ay bile olmadı o yüzden soruyorum arkadaşlar Yani sifır işlemci taktık bugzone2.0 dedi: İşlemci üzerindeki eski macun kurumamış ya da kötü bir durumda değilse gerek yok. Fakat yenilemen işlemcinin yararına olacaktır. Genişletmek için tıkla... Yeni ya 2 3 hafta oldu ıslemciyi alalı zaten fanda sürülü halde geliyor macun