Marvin Kilopat Katılım 15 Ağustos 2015 Mesajlar 159 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2023 #11 Anlamıyor ki işte bunları banlaycaksın ama yönetim nerde...
E ekrem816 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Kasım 2015 Mesajlar 1.244 Çözümler 3 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2023 #12 Marvin dedi: Anlamıyor ki işte bunları banlaycaksın ama yönetim nerde... Genişletmek için tıkla... Neyi anlamıyormuşum?
Marvin dedi: Anlamıyor ki işte bunları banlaycaksın ama yönetim nerde... Genişletmek için tıkla... Neyi anlamıyormuşum?
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 14.493 Makaleler 1 Çözümler 174 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2023 #13 ekrem816 dedi: Neyi anlamıyormuşum? Genişletmek için tıkla... Sınırsız macun'a takılan arkadaşa söylüyor Sen alınma hocam. Bazı insanlar dalga geçer gibi konuyla alakasız yazınca tabi gereksiz yer kaplıyorlar.
ekrem816 dedi: Neyi anlamıyormuşum? Genişletmek için tıkla... Sınırsız macun'a takılan arkadaşa söylüyor Sen alınma hocam. Bazı insanlar dalga geçer gibi konuyla alakasız yazınca tabi gereksiz yer kaplıyorlar.