oscorp Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2020 Mesajlar 1.480 Çözümler 3 7 Ağustos 2020 #1 İşlemcinin üzerine ince bir şekilde yayıp üzerine nokta kondurmayı düşünüyorum. Bir de aşağıdaki gibi hazır gelen halini yapmak var.
İşlemcinin üzerine ince bir şekilde yayıp üzerine nokta kondurmayı düşünüyorum. Bir de aşağıdaki gibi hazır gelen halini yapmak var.
B baran_basaran Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2018 Mesajlar 5.994 Makaleler 4 Çözümler 24 7 Ağustos 2020 #2 Nohut tanesi kadar koy, bastır. Amaç hava kabarcığı çıkmaması.
Yusuf koca Hectopat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 1.386 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2020 #3 Hazır halini yap direk zaten AMD'nin termal macunu kaliteli.
talhamucurlu Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 656 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2020 #4 Köşelerde boşluk kalmaması ve eşit dağılması için işlemci üzerine çarpı işareti biçiminde sürüp soğutucuyu yerleştirebilirsin.
Köşelerde boşluk kalmaması ve eşit dağılması için işlemci üzerine çarpı işareti biçiminde sürüp soğutucuyu yerleştirebilirsin.
3 300434 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 4.302 Makaleler 5 Çözümler 44 7 Ağustos 2020 #5 Paintten bu kadar oluyor. Suanki hali ile kullanın. Değişim zamanı alttaki gibi yaparsınız. Dosya Ekleri Adsız.png 2,4 KB · Görüntüleme: 55
Lemi Galip Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 7.883 Makaleler 1 Çözümler 57 Yer Nevşehir Merkez 7 Ağustos 2020 #6 Nohut tanesinin yarisi kadar sur ve yay.
Yusuf koca Hectopat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 1.386 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2020 #7 Siz hiç mi Technopat videosu izlemediniz nerede gördünüz @Recep Baltaş beyin AMD stok soğutucusuna artıdan termal macun sürdüğünü.
Siz hiç mi Technopat videosu izlemediniz nerede gördünüz @Recep Baltaş beyin AMD stok soğutucusuna artıdan termal macun sürdüğünü.
Zakramoreas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 4.213 Makaleler 1 Çözümler 62 7 Ağustos 2020 #8 @Yusuf koca Dostum nedir bu AMD sevdası? @oscorp Eğer elinde kaliteli bir macun varsa kesinlikle sürmelisin birçok marka adam gibi kaliteli termal macunlar kullanmıyor.
@Yusuf koca Dostum nedir bu AMD sevdası? @oscorp Eğer elinde kaliteli bir macun varsa kesinlikle sürmelisin birçok marka adam gibi kaliteli termal macunlar kullanmıyor.
Elegant Lotus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2019 Mesajlar 3.990 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri CPU : R7 5800X MB : Msi B550-A Pro AM4 Socket MB RAM : 4x8 3200Mhz CL15 XPG D41 Tuf alliance SSD : 1 TB 980 Evo +G1 1TB + 512GB M.2 XPG S20G PSU : NZXT 650W 80+ Gold CASE : DLX21 GPU : RTX 3070 TI 8GB GDDR6X EVGA FTW3 Ultra Keyboard : XPG Summoner Red SW Mouse : Razer deathadder V2 Headset : Hyper X Cloud II wireless Monitor : Asus rog strix 320Hz 2k 27" Cinsiyet Erkek Meslek Radyoloji teknikeri 7 Ağustos 2020 #9 Yusuf koca dedi: Siz hiç mi Technopat videosu izlemediniz nerede gördünüz @Recep Baltaş beyin AMD stok soğutucusuna artıdan termal macun sürdüğünü. Genişletmek için tıkla... Stok termal macunlar yeterince kaliteli ve transfer açısından yeterlidir yenilemeye veya ekstra ilaveye gerek yok.
Yusuf koca dedi: Siz hiç mi Technopat videosu izlemediniz nerede gördünüz @Recep Baltaş beyin AMD stok soğutucusuna artıdan termal macun sürdüğünü. Genişletmek için tıkla... Stok termal macunlar yeterince kaliteli ve transfer açısından yeterlidir yenilemeye veya ekstra ilaveye gerek yok.
Yusuf koca Hectopat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 1.386 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2020 #10 Zakramoreas dedi: @Yusuf koca dostum nedir bu AMD sevdası? @oscorp eğer elinde kaliteli bir macun varsa kesinlikle sürmelisin birçok marka adam gibi kaliteli termal macunlar kullanmıyor. Genişletmek için tıkla... Ya git Technopat videosu izle biraz sonra gel konuş dur hatta sana linkler atayım.
Zakramoreas dedi: @Yusuf koca dostum nedir bu AMD sevdası? @oscorp eğer elinde kaliteli bir macun varsa kesinlikle sürmelisin birçok marka adam gibi kaliteli termal macunlar kullanmıyor. Genişletmek için tıkla... Ya git Technopat videosu izle biraz sonra gel konuş dur hatta sana linkler atayım.