61LoRd16 Hectopat Katılım 5 Mayıs 2019 Mesajlar 379 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Eylül 2020 #1 Başlıktaki gibi bir macunun kalitesini nasıl anlarız, neyine bakarak anlarız?
Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 12 Eylül 2020 #2 Bakarak zor anlarsın. Sıcaklık testlerine göre karar ver derim.
H Hacışakirbey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mart 2019 Mesajlar 1.635 Çözümler 9 12 Eylül 2020 #3 Hocam stress testi yapıp anlaşılabilir Markaya bakarak anlaşılabilir Cooler Master gibi. Son düzenleme: 12 Eylül 2020
E ExecutioneR_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 3.529 Makaleler 1 Çözümler 6 12 Eylül 2020 #4 Sıcaklık iletim değerlerine bakarak anlayabilirsiniz.
OLDüyedir3 Hectopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 1.523 Çözümler 1 12 Eylül 2020 #5 61LoRd16 dedi: Başlıktaki gibi bir macunun kalitesini nasıl anlarız, neyine bakarak anlarız? Genişletmek için tıkla... Fiyatına, markasına, markasının geçmişine, aynı termal macunu alan insanların tepki/test vs. şeylerine bakarak biraz anlayabilirsiniz.
61LoRd16 dedi: Başlıktaki gibi bir macunun kalitesini nasıl anlarız, neyine bakarak anlarız? Genişletmek için tıkla... Fiyatına, markasına, markasının geçmişine, aynı termal macunu alan insanların tepki/test vs. şeylerine bakarak biraz anlayabilirsiniz.
FurkanxdTR Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 2.608 Çözümler 8 12 Eylül 2020 #6 Kalitesiz macunlar (5 10TL'lik olanlar) yani internet kafecilerin ve çoğu bilgisayarcının kullandığı, onlar bilgisayari daha fazla ısıtır. Benim tek bildiğim bu.
Kalitesiz macunlar (5 10TL'lik olanlar) yani internet kafecilerin ve çoğu bilgisayarcının kullandığı, onlar bilgisayari daha fazla ısıtır. Benim tek bildiğim bu.
61LoRd16 Hectopat Katılım 5 Mayıs 2019 Mesajlar 379 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Eylül 2020 #7 ExecutioneR_ dedi: Sıcaklık iletim değerlerine bakarak anlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Direk macunun üstünde mi yazar
ExecutioneR_ dedi: Sıcaklık iletim değerlerine bakarak anlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Direk macunun üstünde mi yazar
Taptic Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2016 Mesajlar 11.859 Makaleler 6 Çözümler 137 12 Eylül 2020 #8 Markası belliyse W/mK değerine bakarak anlarsınız. Verilen değer ile iletkenlik değeri doğru orantılıdır.
Markası belliyse W/mK değerine bakarak anlarsınız. Verilen değer ile iletkenlik değeri doğru orantılıdır.
E ExecutioneR_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 3.529 Makaleler 1 Çözümler 6 12 Eylül 2020 #9 61LoRd16 dedi: Direk macunun üstünde mi yazar Genişletmek için tıkla... Macun tüpünün üstünde ki etikette yazar. Sıvı da yazacak hali yok ya.
61LoRd16 dedi: Direk macunun üstünde mi yazar Genişletmek için tıkla... Macun tüpünün üstünde ki etikette yazar. Sıvı da yazacak hali yok ya.
Türap Boztepe Hectopat Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 76 12 Eylül 2020 #10 Eğer alırsan performansından pişman olmayacağın bir ürün önerebilirim sana. Dolardan dolayı fiyatı uçmuş bayağı CoolerMaster MasterGel Maker Nano Partiküllü Termal Macun R2 Fiyatı CoolerMaster MasterGel Maker Nano Partiküllü Termal Macun R2 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com
Eğer alırsan performansından pişman olmayacağın bir ürün önerebilirim sana. Dolardan dolayı fiyatı uçmuş bayağı CoolerMaster MasterGel Maker Nano Partiküllü Termal Macun R2 Fiyatı CoolerMaster MasterGel Maker Nano Partiküllü Termal Macun R2 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com