B Burak Trd Kilopat Katılım 23 Eylül 2016 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2024 #1 Ekran kartımın macununu değiştirdim ancak biraz fazla sıkmışım, kenara taşanları temizlemeye çalışıyorum ama hepsi gitmiyor bir problem yaratır mı? Dosya Ekleri 20240622_175244.jpg 109,1 KB · Görüntüleme: 60
Ekran kartımın macununu değiştirdim ancak biraz fazla sıkmışım, kenara taşanları temizlemeye çalışıyorum ama hepsi gitmiyor bir problem yaratır mı?
Cheese Wizzard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 3.754 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2024 #2 Burak Trd dedi: Ekran kartımın macununu değiştirdim ancak biraz fazla sıkmışım, kenara taşanları temizlemeye çalışıyorum ama hepsi gitmiyor bir problem yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Yalıtkan bir malzeme olduğu için yaratmaz ancak ileride temizlemesi daha zorlaşır. Artı 1 Eksi
Burak Trd dedi: Ekran kartımın macununu değiştirdim ancak biraz fazla sıkmışım, kenara taşanları temizlemeye çalışıyorum ama hepsi gitmiyor bir problem yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Yalıtkan bir malzeme olduğu için yaratmaz ancak ileride temizlemesi daha zorlaşır.
KS KS B Burak Trd Kilopat Katılım 23 Eylül 2016 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2024 #3 Cheese Wizzard dedi: Yalıtkan bir malzeme olduğu için yaratmaz ancak ileride temizlemesi daha zorlaşır. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Cheese Wizzard dedi: Yalıtkan bir malzeme olduğu için yaratmaz ancak ileride temizlemesi daha zorlaşır. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.127 Makaleler 1 Çözümler 581 22 Haziran 2024 #4 İzopropil alkol veya ıslak mendil ile temizleyebilirsin. Sorun olabiliyor bazı durumlarda ben öyle kalmasını doğru bulmuyorum. Artı 0 Eksi
İzopropil alkol veya ıslak mendil ile temizleyebilirsin. Sorun olabiliyor bazı durumlarda ben öyle kalmasını doğru bulmuyorum.
KS KS B Burak Trd Kilopat Katılım 23 Eylül 2016 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2024 #5 GFYT dedi: İzopropil alkol veya ıslak mendil ile temizleyebilirsin. Sorun olabiliyor bazı durumlarda ben öyle kalmasını doğru bulmuyorum. Genişletmek için tıkla... Öyle bırakmadım merak etmeyin, alkollü mendille dikkatli şekilde temizledim ve biraz daha az olacak şekilde yeni macun sıktım. Yanıtınız için teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
GFYT dedi: İzopropil alkol veya ıslak mendil ile temizleyebilirsin. Sorun olabiliyor bazı durumlarda ben öyle kalmasını doğru bulmuyorum. Genişletmek için tıkla... Öyle bırakmadım merak etmeyin, alkollü mendille dikkatli şekilde temizledim ve biraz daha az olacak şekilde yeni macun sıktım. Yanıtınız için teşekkür ederim.
Marix Petapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 19.346 Çözümler 999 22 Haziran 2024 #6 MX4 mü bu macun? Artı 0 Eksi
KS KS B Burak Trd Kilopat Katılım 23 Eylül 2016 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2024 #7 Marix dedi: MX4 mü bu macun? Genişletmek için tıkla... Hayır çevremdeki satıcılardan bulamadım. Mecbur HTK-002 aldım ama beni şuan idare eder çünkü kart şuan en dandik oyunlarda bile 80 dereceyi görüyor. Artı 0 Eksi
Marix dedi: MX4 mü bu macun? Genişletmek için tıkla... Hayır çevremdeki satıcılardan bulamadım. Mecbur HTK-002 aldım ama beni şuan idare eder çünkü kart şuan en dandik oyunlarda bile 80 dereceyi görüyor.