Termal macunun markası önemli mi?

PwPDaRk

Centipat
Daha fazla  
Geçen yaz 100 TL civarlarında Vatan'dan almıştım fiyatı en ucuz olandı gramajıda çok düşük değildi sorun olur mu pahalılara göre ne fark olur.

Uzun süre verimini koruyamaz. Mesela Noctua NH-H2 termal macunların değişim önerisi 5 yıl sonrasında. Laptoplarda soğutma sınırlı olduğundan aynı verimi uzun süre koruması daha önemli iken masaüstü bilgisayarlarda bu verim kaybını belirli bir zaman soğutma fan hızını vs. arttırarak tolere ediyorsun. Anakartlar fan hızını yönetiyorsa işlemci için hedeflenen sıcaklıklarda tutmak için fan ve pompa hızıyla oynuyor zaten.

Uzun süre verimini koruyamaz. Mesela Noctua NH-H2 termal macunların değişim önerisi 5 yıl sonrasında. Laptoplarda soğutma sınırlı olduğundan aynı verimi uzun süre koruması daha önemli iken masaüstü bilgisayarlarda bu verim kaybını belirli bir zaman soğutma fan hızını vs. arttırarak tolere ediyorsun. Anakartlar fan hızını yönetiyorsa işlemci için hedeflenen sıcaklıklarda tutmak için fan ve pompa hızıyla oynuyor zaten.

POWER BOOST TG5102 Yüksek Performanslı 2gr Termal Macun fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bendekbendeki termal macun bu hocam nasıl sizce eksi yönleri var mıdır?

Ne olduğu belli olmayan macunların ısı iletimi zayıf oluyor ayrıca çabuk kuruyorlar.

Ben yıllardır MX4 kullanııyorum. Genel anlamda memnunum. Dizüstünde iki yıldır aynı değerlerde sıcaklık.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı