kratmat Hectopat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 96 Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo Ideapad 3 15IML05 - 8 GB RAM - Intel i5 10210U - NVIDIA GeForce MX130 Cinsiyet Erkek Meslek Hoca 1 Mart 2023 #1 İşlemci İntel i5-10210U Laptopumun termal macununu yenilemeyi düşünüyorum. Termal ped alınır mı? Gerekli midir? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mart 2023
Çözüm Emrecngz 2 Mart 2023 uranüs96 dedi: Ben de dün bununla ilgili bir şey sordum. Laptop işlemci+ekran kartı macun yenileteceğim. Chipset'in macunu da yenilemeliymişim. Lakin Chipset'lerin üstünde macun yerine Ped de olabiliyormuş. Ped varsa eğer bunun yerine macun sürülebiliyormuş galiba doğru değil mi? Genişletmek için tıkla... Termal ped, yüzeyler arasında boşluk varsa kullanılır. İki yüzey temas etmiyorsa macun sürmenin bir anlamı yok. Ped genelde daha düşük ısılarda gezinen VRAM ve MOSFET gibi parçalarda kullanılır, işlemci ve ekran kartında hiç ped görmedim.
uranüs96 dedi: Ben de dün bununla ilgili bir şey sordum. Laptop işlemci+ekran kartı macun yenileteceğim. Chipset'in macunu da yenilemeliymişim. Lakin Chipset'lerin üstünde macun yerine Ped de olabiliyormuş. Ped varsa eğer bunun yerine macun sürülebiliyormuş galiba doğru değil mi? Genişletmek için tıkla... Termal ped, yüzeyler arasında boşluk varsa kullanılır. İki yüzey temas etmiyorsa macun sürmenin bir anlamı yok. Ped genelde daha düşük ısılarda gezinen VRAM ve MOSFET gibi parçalarda kullanılır, işlemci ve ekran kartında hiç ped görmedim.
Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.056 Çözümler 47 Yer Mersin 1 Mart 2023 #2 Macun yerine pad kullanamazsın. Üzerindeki padleri kaybetmediğin sürece de yenisini almaya gerek yok. Artı 0 Eksi
Macun yerine pad kullanamazsın. Üzerindeki padleri kaybetmediğin sürece de yenisini almaya gerek yok.
Rustin Cohle Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 12.807 Çözümler 26 Yer Muğla 1 Mart 2023 #3 Macun değiştirin yeterli kaliteli olmasına özen gösterin 30 liralık macun kullanmayın. Artı 0 Eksi
KS KS kratmat Hectopat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 96 Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo Ideapad 3 15IML05 - 8 GB RAM - Intel i5 10210U - NVIDIA GeForce MX130 Cinsiyet Erkek Meslek Hoca 2 Mart 2023 #4 Tavsiye ettiğiniz bir macun varsa linkini paylaşır mısınız? Artı 0 Eksi
N nowe Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 1.987 Çözümler 2 2 Mart 2023 #5 @kratmat Thermal Grizzly Kryonaut TG-K-001-RS 1 gr Termal Macun Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Artı 0 Eksi
@kratmat Thermal Grizzly Kryonaut TG-K-001-RS 1 gr Termal Macun Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
U uranüs96 Yoctopat Katılım 1 Mart 2023 Mesajlar 8 2 Mart 2023 #6 Emrecngz dedi: Macun yerine pad kullanamazsın. Üzerindeki padleri kaybetmediğin sürece de yenisini almaya gerek yok. Genişletmek için tıkla... Ben de dün bununla ilgili bir şey sordum. Laptop işlemci+ekran kartı macun yenileteceğim. Chipset'in macunu da yenilemeliymişim. Lakin Chipset'lerin üstünde macun yerine Ped de olabiliyormuş. Ped varsa eğer bunun yerine macun sürülebiliyormuş galiba doğru değil mi? Artı 0 Eksi
Emrecngz dedi: Macun yerine pad kullanamazsın. Üzerindeki padleri kaybetmediğin sürece de yenisini almaya gerek yok. Genişletmek için tıkla... Ben de dün bununla ilgili bir şey sordum. Laptop işlemci+ekran kartı macun yenileteceğim. Chipset'in macunu da yenilemeliymişim. Lakin Chipset'lerin üstünde macun yerine Ped de olabiliyormuş. Ped varsa eğer bunun yerine macun sürülebiliyormuş galiba doğru değil mi?
Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.056 Çözümler 47 Yer Mersin 2 Mart 2023 #7 uranüs96 dedi: Ben de dün bununla ilgili bir şey sordum. Laptop işlemci+ekran kartı macun yenileteceğim. Chipset'in macunu da yenilemeliymişim. Lakin Chipset'lerin üstünde macun yerine Ped de olabiliyormuş. Ped varsa eğer bunun yerine macun sürülebiliyormuş galiba doğru değil mi? Genişletmek için tıkla... Termal ped, yüzeyler arasında boşluk varsa kullanılır. İki yüzey temas etmiyorsa macun sürmenin bir anlamı yok. Ped genelde daha düşük ısılarda gezinen VRAM ve MOSFET gibi parçalarda kullanılır, işlemci ve ekran kartında hiç ped görmedim. Artı 0 Eksi Çözüm
uranüs96 dedi: Ben de dün bununla ilgili bir şey sordum. Laptop işlemci+ekran kartı macun yenileteceğim. Chipset'in macunu da yenilemeliymişim. Lakin Chipset'lerin üstünde macun yerine Ped de olabiliyormuş. Ped varsa eğer bunun yerine macun sürülebiliyormuş galiba doğru değil mi? Genişletmek için tıkla... Termal ped, yüzeyler arasında boşluk varsa kullanılır. İki yüzey temas etmiyorsa macun sürmenin bir anlamı yok. Ped genelde daha düşük ısılarda gezinen VRAM ve MOSFET gibi parçalarda kullanılır, işlemci ve ekran kartında hiç ped görmedim.