Termal ped önerisi

Daha fazla  
Aradaki mesafeyi ölçmen gerekir. 0.5 mm, 0.75mm, 1mm vs. arada ne kadar boşluk varsa ona göre doldurman gerekir. Putty alırsan daha kolay ve risksiz olur. Hepsi için tek kalınlıkta pad kullanacaksan ucuza gelebilir ama farklı kalınlık isterse mecburen diğer ölçüleri de alman gerekiyor.

Direkt putty almaya karar verdim sağ olun yine de.

Bunun dışında mantıklı bir ürün görmedim. Eğer kullanırsanız deneyiminizi paylaşırsanız başkalarına da yardımcı olabilir. Umarım sorununuz çözülür.

Düzenleme: Biraz araştırdım ama olumlu/olumsuz yorumlar karışık. Emin olamadım.
Upsiren utp-8 modelinin testleri var, aynı markanın bir alt modeli satın alınabiliyor.
aliexpress UPSIREN u6 pro, upsiren flagship store satıcılı 20gr olan sipariş verilebiliyor. Tercih size kalmış artık

Son düzenleme:

AliExpress'ten gelmesi uzun sürer bunu alayım kötüyse de diğerini de alırım o gelene kadar kullanmaya devam ederim. Oyunda denedim VRAM 90 dereceye ulaşıyor bu şekilde pek fazla kullanmak istemiyorum.

Bu ürünü aldım Vram sıcaklıkları 90 derecelerden 60 derecelere düştü.

Son düzenleme:

Bende upsiren u6 pro putty siparişi verdim senin sıcaklık sorunu çözmen iyi olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…