Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.558 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 27 Ekim 2022 #1 Arch'dan Mint'e geçtim ve terminal nasıl özelleştirilir bilmiyorum.
Bsd Kaymak Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 3.216 Makaleler 2 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2022 #2 Terminalde sağ tıkla, Özellikler menüsüne gir. Bu kadar. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.558 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 27 Ekim 2022 #3 Bsd Kaymak dedi: Terminalde sağ tıkla, özellikler menüsüne gir. Bu kadar. Genişletmek için tıkla... Hocam sag tıkladım ve tercihlere tıkladım. Sanirim tercihler demek istediniz. Cozum olarak isaretliyorum. Teşekkürler. Artı 0 Eksi
Bsd Kaymak dedi: Terminalde sağ tıkla, özellikler menüsüne gir. Bu kadar. Genişletmek için tıkla... Hocam sag tıkladım ve tercihlere tıkladım. Sanirim tercihler demek istediniz. Cozum olarak isaretliyorum. Teşekkürler.
Bsd Kaymak Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 3.216 Makaleler 2 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2022 #4 Linux Kaymak dedi: Hocam sag tıkladım ve tercihlere tıkladım. Sanirim tercihler demek istediniz. Cozum olarak isaretliyorum. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Sistem dili İngilizce olduğu için tam anlamını söylememişim. Kolay gelsin. Artı 0 Eksi
Linux Kaymak dedi: Hocam sag tıkladım ve tercihlere tıkladım. Sanirim tercihler demek istediniz. Cozum olarak isaretliyorum. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Sistem dili İngilizce olduğu için tam anlamını söylememişim. Kolay gelsin.