SubhanXd Centipat Katılım 5 Kasım 2022 Mesajlar 186 Çözümler 1 19 Eylül 2023 #1 Selam. Terminalde "is not recognized as an internal or external command,Operable program or batch file" hatasını alıyorum. Çözümü nedir?
Selam. Terminalde "is not recognized as an internal or external command,Operable program or batch file" hatasını alıyorum. Çözümü nedir?
sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.828 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Diğer 19 Eylül 2023 #2 "ls" geçerli bir komut veya dosya değil çünkü. "ls" program ise sonuna .exe ekleyin.
SubhanXd Centipat Katılım 5 Kasım 2022 Mesajlar 186 Çözümler 1 19 Eylül 2023 #3 sukuterkopke dedi: "ls" geçerli bir komut veya dosya değil çünkü. "ls" program ise sonuna .exe ekleyin. Genişletmek için tıkla... Hocam bence yanlış söylüyor olmalısınız.Denedim,olmadı.
sukuterkopke dedi: "ls" geçerli bir komut veya dosya değil çünkü. "ls" program ise sonuna .exe ekleyin. Genişletmek için tıkla... Hocam bence yanlış söylüyor olmalısınız.Denedim,olmadı.
f0rd Kilopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 417 Çözümler 13 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2023 #4 SubhanXd dedi: Hocam bence yanlış söylüyor olmalısınız.Denedim,olmadı. Genişletmek için tıkla... ls komutu cmd.exe'de bulunmuyor. Bu komutu kullanmak için Windows PowerShell kullanabilirsiniz.
SubhanXd dedi: Hocam bence yanlış söylüyor olmalısınız.Denedim,olmadı. Genişletmek için tıkla... ls komutu cmd.exe'de bulunmuyor. Bu komutu kullanmak için Windows PowerShell kullanabilirsiniz.
S salisbury Decapat Katılım 11 Şubat 2022 Mesajlar 154 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2023 #5 Çünkü bu işletim sistemi *nix değil Windows. LS UNIX Shell komutu.
SubhanXd Centipat Katılım 5 Kasım 2022 Mesajlar 186 Çözümler 1 19 Eylül 2023 #6 salisbury dedi: Çünkü bu işletim sistemi *nix değil Windows. LS UNIX Shell komutu. Genişletmek için tıkla... Windows için ne yapmalıyım?
salisbury dedi: Çünkü bu işletim sistemi *nix değil Windows. LS UNIX Shell komutu. Genişletmek için tıkla... Windows için ne yapmalıyım?
f0rd Kilopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 417 Çözümler 13 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2023 #7 SubhanXd dedi: Windows için ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... PowerShell kullanın.
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 19 Eylül 2023 #8 SubhanXd dedi: Windows için ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Cmd'de dir kullanabilirsiniz.