Terminalde Python dosyası çalıştırırken sunucuya bağlanmıyor

yusufkaratass45

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, sunucuda Python dosyası çalıştırmak istiyorum, sunucuya bağlandım ama istemci sunucuya bağlanmıyor, hata veriyor (hata: Hedef makine etkin olarak reddettiğinden bağlantı kurulamadı).

Tam olarak anlamadım. Sunucuda python dosyası mı çalıştırmaya çalışıyorsun yoksa serveri python'a bağlamaya mı çalışıyorsun?

Tam olarak anlamadım. Sunucuda Python dosyası mı çalıştırmaya çalışıyorsun yoksa serveri Python'a bağlamaya mı çalışıyorsun?

Şimdi hocam port var portu çalıştırıyorum porta başka bir Python dosyası bağlamak istiyorum ama bağlanmıyor.

Python CGI programming olarak internette arat. Muhtemelen Python 2 için bir şeyler bulursun, ama prensip olarak python3 de kullanabilirsin. Sunucuyu da Python scriptlerini tanıyacak şekilde ayarlamalısın.

Python CGI programming olarak internette arat. Muhtemelen Python 2 için bir şeyler bulursun, ama prensip olarak Python3 de kullanabilirsin. Sunucuyu da Python scriptlerini tanıyacak şekilde ayarlamalısın.

Nasıl yapacağım yazılımdan falan anlamıyorum Python 3 kullanıyorum.

Ne yapmak istediğini düzgün yazsan nasıl olur?

Şimdi dostum terminalden CD ile dosya yolunun içine giriyorum orada port dosyasını açıyorum bir de trigger dosyası var trigger dosyasını açtığımda (hedef makine etkin olarak reddettiğinden bağlantı kurulamadı hatası alıyorum)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…