Terminator Endoskeleton Baskısı, 67cm, %37 ölçek

Temmuz'da bastığım motorlu Terminatör'den 2 ay sonra endoskeletonu da basayım istedim, aralıklarla rahat bir ayımı almıştır herhalde, niyetlenenleri baştan uyarayım.

67cm boyunda, PLA baskı.
Neptune 4 ile 0.12mm katman yüksekliğinde basıldı.
Gümüş sprey ile boyandı, gördüğünüz farklı bir renk varsa onlar da akrilik boya, gözler led değil, boya üstü parlak vernik.

Bazı parçaları hareket ettirilebiliyor. Kendi ağırlığında ayak üstünde durursa kısa sürede ayakları kırılır, harici destek istiyor. Tabla olarak ağırlık sağlayacağından sunta kullanacağım, M8 gijon ile arkadan modeli destekleyeceğim, kafamda henüz bir resim oluşmadığından o kısmı sonraya bıraktım. Silahı ya da rengini de değiştirebilirim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bayağı güzel duruyor. Elinize sağlık. Bu arada ELEGOO'ya upgrade olarak ne yaptınız merak ettim Hotend ve soğutma kısmını bayağı değiştirmişsiniz.

Şu kısımlar dikey olarak basılabilirmiş. Bu şekilde merdiven efekti olmuş. Yine de elinize sağlık.

Teşekkürler.

O parça dikey basıldı, modelde derinliği az girintili bölgelerin detayı belli olsun diye deterjanlı sulu siyah boya banyosundan sonra boya oturduğundan biraz daha fazla belli oluyor ama finish modelde siyah boya bezle silindiğinden aslında göze batmıyor. Bu arada garip ama modelin aslında üçgen sayısı yani çözünürlüğü düşük, belki benim kullandığım örnekte detay düşürülmüştür bilemiyorum.

Makinenin hotendi aynı, tüm fanları değiştirdim, kasa altında 12V PC fanları kullandığım için ayakları yüksek, yaylar yerine silikon takoz kullandım. Ductı Ender 3 V2'de kullandığım tasarım üzerinde değişiklik yaparak uyarladım, ben yaptığımda uyumlu tasarımlar henüz Thingiverse'e düşmemişti çünkü. Bir de çapraz gijonlar var Z eksenini diyagonal olarak destekleyen.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…