TEST LİAN Centipat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 848 Makaleler 1 Çözümler 7 9 Aralık 2022 #1 Merhaba. Termos önerisi istiyorum. Kullanan uzun süre sıcak tutan su sızdırmayan cinsten. 380 liraya Starbucks alacaktım da değmez falan dediler.
Merhaba. Termos önerisi istiyorum. Kullanan uzun süre sıcak tutan su sızdırmayan cinsten. 380 liraya Starbucks alacaktım da değmez falan dediler.
Ethem Efe Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 8.046 Makaleler 1 Çözümler 24 Yer Kocaeli gölcük Daha fazla Sistem Özellikleri 4060Tİ 16 GB RAM Ryzen 5 5500 Cooler Master 120L XTB 1 TB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Aralık 2022 #2 TEST LİAN dedi: Merhaba. Termos önerisi istiyorum. Kullanan uzun süre sıcak tutan su sızdırmayan cinsten. 380 liraya Starbucks alacaktım da değmez falan dediler. Genişletmek için tıkla... Stanley en iyi termostur hocam.
TEST LİAN dedi: Merhaba. Termos önerisi istiyorum. Kullanan uzun süre sıcak tutan su sızdırmayan cinsten. 380 liraya Starbucks alacaktım da değmez falan dediler. Genişletmek için tıkla... Stanley en iyi termostur hocam.
TEST LİAN Centipat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 848 Makaleler 1 Çözümler 7 9 Aralık 2022 #3 Ethem Efe dedi: Stanley en iyi termostur hocam. Genişletmek için tıkla... Evet çok önerdiler de fiyatı fazla değil mi ya.
Ethem Efe dedi: Stanley en iyi termostur hocam. Genişletmek için tıkla... Evet çok önerdiler de fiyatı fazla değil mi ya.
Ethem Efe Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 8.046 Makaleler 1 Çözümler 24 Yer Kocaeli gölcük Daha fazla Sistem Özellikleri 4060Tİ 16 GB RAM Ryzen 5 5500 Cooler Master 120L XTB 1 TB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Aralık 2022 #4 TEST LİAN dedi: Evet çok önerdiler de fiyatı fazla değil mi ya. Genişletmek için tıkla... fazla ama 2 günden fazla tutuyor sıcak ve soğuk olmak üzere.
TEST LİAN dedi: Evet çok önerdiler de fiyatı fazla değil mi ya. Genişletmek için tıkla... fazla ama 2 günden fazla tutuyor sıcak ve soğuk olmak üzere.
tojo Attopat Katılım 3 Aralık 2022 Mesajlar 90 9 Aralık 2022 #5 Ethem Efe dedi: fazla ama 2 günden fazla tutuyor sıcak ve soğuk olmak üzere. Genişletmek için tıkla... Cidden 30 saat sonra bile sıcak mı oluyor hala ? ( sıcak su taşımak için iyi olabilir zaten bir filtre kahve o kadar sürede zifte döner )
Ethem Efe dedi: fazla ama 2 günden fazla tutuyor sıcak ve soğuk olmak üzere. Genişletmek için tıkla... Cidden 30 saat sonra bile sıcak mı oluyor hala ? ( sıcak su taşımak için iyi olabilir zaten bir filtre kahve o kadar sürede zifte döner )
Yahya Nuroğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 5.467 Makaleler 1 Çözümler 19 9 Aralık 2022 #6 TEST LİAN dedi: Evet çok önerdiler de fiyatı fazla değil mi ya. Genişletmek için tıkla... Termosların kralı Stanley der tek geçerim.
TEST LİAN dedi: Evet çok önerdiler de fiyatı fazla değil mi ya. Genişletmek için tıkla... Termosların kralı Stanley der tek geçerim.
Ethem Efe Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 8.046 Makaleler 1 Çözümler 24 Yer Kocaeli gölcük Daha fazla Sistem Özellikleri 4060Tİ 16 GB RAM Ryzen 5 5500 Cooler Master 120L XTB 1 TB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Aralık 2022 #7 tojo dedi: Cidden 30 saat sonra bile sıcak mı oluyor hala ? ( sıcak su taşımak için iyi olabilir zaten bir filtre kahve o kadar sürede zifte döner ) Genişletmek için tıkla... 40 saatten sonra 6 7 derece düşüyor.
tojo dedi: Cidden 30 saat sonra bile sıcak mı oluyor hala ? ( sıcak su taşımak için iyi olabilir zaten bir filtre kahve o kadar sürede zifte döner ) Genişletmek için tıkla... 40 saatten sonra 6 7 derece düşüyor.
tojo Attopat Katılım 3 Aralık 2022 Mesajlar 90 9 Aralık 2022 #8 Ethem Efe dedi: 40 saatten sonra 6 7 derece düşüyor. Genişletmek için tıkla... Kamp için mükemmel olur.
Ethem Efe dedi: 40 saatten sonra 6 7 derece düşüyor. Genişletmek için tıkla... Kamp için mükemmel olur.
Ethem Efe Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 8.046 Makaleler 1 Çözümler 24 Yer Kocaeli gölcük Daha fazla Sistem Özellikleri 4060Tİ 16 GB RAM Ryzen 5 5500 Cooler Master 120L XTB 1 TB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Aralık 2022 #9 tojo dedi: Kamp için mükemmel olur. Genişletmek için tıkla... Bende yok çok istiyorum ama çk pahalı işte.
tojo dedi: Kamp için mükemmel olur. Genişletmek için tıkla... Bende yok çok istiyorum ama çk pahalı işte.
tojo Attopat Katılım 3 Aralık 2022 Mesajlar 90 9 Aralık 2022 #10 Ethem Efe dedi: Bende yok çok istiyorum ama çk pahalı işte. Genişletmek için tıkla... Termos lazım olursa Stanley alacam artık onu biliyorum :d ama evden çıkmayan biri ne yapsın termosu.
Ethem Efe dedi: Bende yok çok istiyorum ama çk pahalı işte. Genişletmek için tıkla... Termos lazım olursa Stanley alacam artık onu biliyorum :d ama evden çıkmayan biri ne yapsın termosu.