Mr. Patrick Bateman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Kasım 2019 Mesajlar 2.483 Çözümler 2 11 Mart 2023 #1 Merhaba bilgisayarım olmadığı için winscp kuramıyorum Termux terminal üzerinden SSH ile Ubuntu sunucum ile bağlantı kuruyorum. Sunucudan cihaz belleğime dosya almam gerek bunu nasıl yapabilirim?
Merhaba bilgisayarım olmadığı için winscp kuramıyorum Termux terminal üzerinden SSH ile Ubuntu sunucum ile bağlantı kuruyorum. Sunucudan cihaz belleğime dosya almam gerek bunu nasıl yapabilirim?
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.418 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Mart 2023 #2 wget paketi işinizi görebilir.
Mr. Patrick Bateman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Kasım 2019 Mesajlar 2.483 Çözümler 2 12 Mart 2023 #3 Cruslan dedi: wget paketi işinizi görebilir. Genişletmek için tıkla... SFTP olur mu peki?
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.418 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Mart 2023 #4 Mr. Patrick Bateman dedi: SFTP olur mu peki? Genişletmek için tıkla... Sunucunuza FTP protokolü etkinse olabilir. Güvenlik sebeplerinden çok kullanılması tavsiye edilmez gerçi.
Mr. Patrick Bateman dedi: SFTP olur mu peki? Genişletmek için tıkla... Sunucunuza FTP protokolü etkinse olabilir. Güvenlik sebeplerinden çok kullanılması tavsiye edilmez gerçi.
Mr. Patrick Bateman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Kasım 2019 Mesajlar 2.483 Çözümler 2 12 Mart 2023 #5 Cruslan dedi: Sunucunuza FTP protokolü etkinse olabilir. Güvenlik sebeplerinden çok kullanılması tavsiye edilmez gerçi. Genişletmek için tıkla... SFTP Hocam "Secure"
Cruslan dedi: Sunucunuza FTP protokolü etkinse olabilir. Güvenlik sebeplerinden çok kullanılması tavsiye edilmez gerçi. Genişletmek için tıkla... SFTP Hocam "Secure"
Disty Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2015 Mesajlar 3.255 Makaleler 16 Çözümler 114 Yer Konya Daha fazla Sistem Özellikleri ROG Strix X570-F R7 5800X3D 96GB 3200 MHz CL16 RAM CM ML 240L AIO RX 7900 XTX 24 GB ARC A770 16 GB Boot: WD Blue 1 TB NVMe 12 TB BTRFS (Single): 2x Samsung 990 Pro 4TB NVMe 1x WD Black SN850X 4TB NVMe 2 TB BTRFS (Mirrored): Segate Barracuda 2 TB HDD 2x WD Blue 1 TB 2.5" HDD Cinsiyet Erkek Meslek Waifu Mühendisliği 13 Mart 2023 #6 Mr. Patrick Bateman dedi: SFTP olur mu peki? Genişletmek için tıkla... SSH bağlantınız varsa kullanabilirsiniz ki var zaten. SCP ile de dosya kopyalayabilirsiniz. termux-setup-storage komutu ile telefon hafızasını Termux'a bağlayabilirsiniz.
Mr. Patrick Bateman dedi: SFTP olur mu peki? Genişletmek için tıkla... SSH bağlantınız varsa kullanabilirsiniz ki var zaten. SCP ile de dosya kopyalayabilirsiniz. termux-setup-storage komutu ile telefon hafızasını Termux'a bağlayabilirsiniz.
Mr. Patrick Bateman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Kasım 2019 Mesajlar 2.483 Çözümler 2 13 Mart 2023 #7 Disty dedi: SSH bağlantınız varsa kullanabilirsiniz ki var zaten. SCP ile de dosya kopyalayabilirsiniz. termux-setup-storage komutu ile telefon hafızasını Termux'a bağlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... SSH bağlantısı ile de dosya alınıyor mu? Ben SFTP kullanacaktım ama.
Disty dedi: SSH bağlantınız varsa kullanabilirsiniz ki var zaten. SCP ile de dosya kopyalayabilirsiniz. termux-setup-storage komutu ile telefon hafızasını Termux'a bağlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... SSH bağlantısı ile de dosya alınıyor mu? Ben SFTP kullanacaktım ama.
Disty Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2015 Mesajlar 3.255 Makaleler 16 Çözümler 114 Yer Konya Daha fazla Sistem Özellikleri ROG Strix X570-F R7 5800X3D 96GB 3200 MHz CL16 RAM CM ML 240L AIO RX 7900 XTX 24 GB ARC A770 16 GB Boot: WD Blue 1 TB NVMe 12 TB BTRFS (Single): 2x Samsung 990 Pro 4TB NVMe 1x WD Black SN850X 4TB NVMe 2 TB BTRFS (Mirrored): Segate Barracuda 2 TB HDD 2x WD Blue 1 TB 2.5" HDD Cinsiyet Erkek Meslek Waifu Mühendisliği 13 Mart 2023 #8 Mr. Patrick Bateman dedi: SSH bağlantısı ile de dosya alınıyor mu? Ben SFTP kullanacaktım ama. Genişletmek için tıkla... SCP ve SFTP, SSH aracılığıyla kullanılıyor. Komutu ana makinenizde çalıştırın, SSH bağlantısını komutu çalıştırdığınızda SCP veya SFTP kuracaktır.
Mr. Patrick Bateman dedi: SSH bağlantısı ile de dosya alınıyor mu? Ben SFTP kullanacaktım ama. Genişletmek için tıkla... SCP ve SFTP, SSH aracılığıyla kullanılıyor. Komutu ana makinenizde çalıştırın, SSH bağlantısını komutu çalıştırdığınızda SCP veya SFTP kuracaktır.