El Quvava Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 2.314 Çözümler 5 Yer Ankara 25 Mart 2021 #1 Merhaba, Termux'ta Telethon kurmaya çalışıyorum ama hep Python hatası veriyor. Ekte görseli vardır, umarım çözülür. İyi forumlar.
Merhaba, Termux'ta Telethon kurmaya çalışıyorum ama hep Python hatası veriyor. Ekte görseli vardır, umarım çözülür. İyi forumlar.
qelos Kilopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 2.340 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer Gorgoroth Yaylası 25 Mart 2021 #2 Pip install yazarsanız Python2.7 sürümünü kullanır. O da sürüm sorununa yol açıyor. pip3 install telethon yazmayı deneyin. Yok ise pip3 kurun. Artı 0 Eksi
Pip install yazarsanız Python2.7 sürümünü kullanır. O da sürüm sorununa yol açıyor. pip3 install telethon yazmayı deneyin. Yok ise pip3 kurun.
KS KS El Quvava Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 2.314 Çözümler 5 Yer Ankara 25 Mart 2021 #3 qelos dedi: Pip install yazarsanız Python2.7 sürümünü kullanır. O da sürüm sorununa yol açıyor. pip3 install telethon yazmayı deneyin. Yok ise pip3 kurun. Genişletmek için tıkla... pip3 kuramadım nasıl kuracağım pkg ile olmuyor Artı 0 Eksi
qelos dedi: Pip install yazarsanız Python2.7 sürümünü kullanır. O da sürüm sorununa yol açıyor. pip3 install telethon yazmayı deneyin. Yok ise pip3 kurun. Genişletmek için tıkla... pip3 kuramadım nasıl kuracağım pkg ile olmuyor
RACA1X Hectopat Katılım 2 Ağustos 2020 Mesajlar 10 25 Mart 2021 #4 Önce repoları güncelle ondan sonra pkg ile kurmayı dene. Artı 0 Eksi
KS KS El Quvava Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 2.314 Çözümler 5 Yer Ankara 25 Mart 2021 #5 RACA1X dedi: Önce repoları güncelle ondan sonra pkg ile kurmayı dene. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım anlatır mısınız? qelos dedi: Pip install yazarsanız Python2.7 sürümünü kullanır. O da sürüm sorununa yol açıyor. Pip3 install telethon yazmayı deneyin. Yok ise pip3 kurun. Genişletmek için tıkla... RACA1X dedi: Önce repoları güncelle ondan sonra pkg ile kurmayı dene. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
RACA1X dedi: Önce repoları güncelle ondan sonra pkg ile kurmayı dene. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım anlatır mısınız? qelos dedi: Pip install yazarsanız Python2.7 sürümünü kullanır. O da sürüm sorununa yol açıyor. Pip3 install telethon yazmayı deneyin. Yok ise pip3 kurun. Genişletmek için tıkla... RACA1X dedi: Önce repoları güncelle ondan sonra pkg ile kurmayı dene. Genişletmek için tıkla...
Y Yavuz.z Yoctopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2022 #6 beyler git clon yüklediğimde kullanıcı adı şifre isteniyor giriyorum olmuyor Artı 0 Eksi