MecidBey Picopat Katılım 26 Haziran 2023 Mesajlar 55 31 Temmuz 2023 #1 Sorun bu. Termux'u kuramıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
bleakdampndead Decapat Katılım 9 Ekim 2022 Mesajlar 531 Çözümler 1 Yer Karadeniz 31 Temmuz 2023 #2 Uyumluluk ayarlarından win7 ile çalıştırmayı deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
kraloyun Centipat Katılım 18 Mart 2023 Mesajlar 398 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2023 #3 Termux for PC Download Termux for Windows 10 | Install on Android & Linux buradan yüklemeyi deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS MecidBey Picopat Katılım 26 Haziran 2023 Mesajlar 55 31 Temmuz 2023 #4 bleakdampndead dedi: Uyumluluk ayarlarından Windows 7 ile çalıştırmayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Denedim maalesef olmadı. kraloyun dedi: Termux for PC Download Termux for Windows 10 | Install on Android & Linux buradan yüklemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Upmychrome adında bir sayfaya gönderiyor beni nasıl yapacağım yardım edebilir misiniz? Şimdide böyle bir sorun ile karşı karşıya kaldım. Artı 0 Eksi
bleakdampndead dedi: Uyumluluk ayarlarından Windows 7 ile çalıştırmayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Denedim maalesef olmadı. kraloyun dedi: Termux for PC Download Termux for Windows 10 | Install on Android & Linux buradan yüklemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Upmychrome adında bir sayfaya gönderiyor beni nasıl yapacağım yardım edebilir misiniz? Şimdide böyle bir sorun ile karşı karşıya kaldım.
bleakdampndead Decapat Katılım 9 Ekim 2022 Mesajlar 531 Çözümler 1 Yer Karadeniz 31 Temmuz 2023 #5 Antivirüs uygulamanız karantinaya almış olabilir. Bu hatayı, bilgisayarınıza yeni indirdiğiniz dosyadan mı aldınız? Artı 0 Eksi
Antivirüs uygulamanız karantinaya almış olabilir. Bu hatayı, bilgisayarınıza yeni indirdiğiniz dosyadan mı aldınız?
KS KS MecidBey Picopat Katılım 26 Haziran 2023 Mesajlar 55 31 Temmuz 2023 #6 bleakdampndead dedi: Antivirüs uygulamanız karantinaya almış olabilir. Bu hatayı, bilgisayarınıza yeni indirdiğiniz dosyadan mı aldınız? Genişletmek için tıkla... Hayır eski dosyadan aldım. Artı 0 Eksi
bleakdampndead dedi: Antivirüs uygulamanız karantinaya almış olabilir. Bu hatayı, bilgisayarınıza yeni indirdiğiniz dosyadan mı aldınız? Genişletmek için tıkla... Hayır eski dosyadan aldım.