okaykaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 2.870 Makaleler 8 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tekno-Lokum 10 Şubat 2024 #1 Merhaba. Termux'ta paket yüklemeye çalışınca görselde gördüğünüz hatayı alıyorum. Hangi pkg komutunu girersem gireyim hata alıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Şubat 2024
Merhaba. Termux'ta paket yüklemeye çalışınca görselde gördüğünüz hatayı alıyorum. Hangi pkg komutunu girersem gireyim hata alıyorum.
The Shorekeeper Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 7.736 Makaleler 22 Çözümler 279 Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop: ASUS TUF Gaming F15 FX506LHB-HN323 İşlemci: i5-10300H Ekran kartı: GTX 1650 RAM: 16 GB 3200 MHz DDR4 Laptop Dahili Depolama: Intel SSDPEKNU512GZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Şubat 2024 #2 Termux | F-Droid - Free and Open Source Android App Repository Terminal emulator with packages f-droid.org Play Store'daki Termux artık güncellenmiyor. Bu linktekini kurun. Ayrıca pkg komutundan ziyade apt komutunu kullanmanız daha iyi olur.
Termux | F-Droid - Free and Open Source Android App Repository Terminal emulator with packages f-droid.org Play Store'daki Termux artık güncellenmiyor. Bu linktekini kurun. Ayrıca pkg komutundan ziyade apt komutunu kullanmanız daha iyi olur.