Ysf 3 Centipat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 109 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 20 Eylül 2022 #1 Termux'ta işim cıktı ama paket yüklerken veya başka bir şey yaparken Signal 9 diyor ve enter tuşuna basarsam uygulama kapanıyor. Cözüm nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Eylül 2022
Termux'ta işim cıktı ama paket yüklerken veya başka bir şey yaparken Signal 9 diyor ve enter tuşuna basarsam uygulama kapanıyor. Cözüm nedir?
Çözüm Ysf 3 20 Eylül 2022 Termux zaten 2 yerden yükleniyor. 1 GitHub diğeri F droid benimkisi F droid. Silinen üye dedi: Termux'u F-droid üzerinden yükleyin. Genişletmek için tıkla... Cözdüm. Bilgisayar veya 2. bir telefonun lazım olması üzdü GitHub'ta varmış makalesi oradaki komutları Android SDK toolara yapıştırmam gerekiyormuş.
Termux zaten 2 yerden yükleniyor. 1 GitHub diğeri F droid benimkisi F droid. Silinen üye dedi: Termux'u F-droid üzerinden yükleyin. Genişletmek için tıkla... Cözdüm. Bilgisayar veya 2. bir telefonun lazım olması üzdü GitHub'ta varmış makalesi oradaki komutları Android SDK toolara yapıştırmam gerekiyormuş.
7 Yaşındaki Haçkır Femtopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 143 Çözümler 1 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2022 #2 Termux'u F-droid üzerinden yükleyin. Artı 0 Eksi
KS KS Ysf 3 Centipat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 109 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 20 Eylül 2022 #3 Termux zaten 2 yerden yükleniyor. 1 GitHub diğeri F droid benimkisi F droid. Silinen üye dedi: Termux'u F-droid üzerinden yükleyin. Genişletmek için tıkla... Cözdüm. Bilgisayar veya 2. bir telefonun lazım olması üzdü GitHub'ta varmış makalesi oradaki komutları Android SDK toolara yapıştırmam gerekiyormuş. Artı 0 Eksi Çözüm
Termux zaten 2 yerden yükleniyor. 1 GitHub diğeri F droid benimkisi F droid. Silinen üye dedi: Termux'u F-droid üzerinden yükleyin. Genişletmek için tıkla... Cözdüm. Bilgisayar veya 2. bir telefonun lazım olması üzdü GitHub'ta varmış makalesi oradaki komutları Android SDK toolara yapıştırmam gerekiyormuş.