Termux proxy çalışmıyor hatası

Kullanıcı1355

Hectopat
Öncelikle siteyi yeni kullanmaya başladığımı belirtmek istiyorum. Herhangi bir hatam varsa kusura bakmayın. Konuya giriyorum; Termux uygulamasında Python dili ile Instagram spam botu denemesi yaptım. Fakat "proxy bulunamadı" diye bir hata aldım. Sorun ne olabilir?

Inkedtech_LI.jpg

Sorunun Termux uygulamasının izinleriyle ilgili kaynaklandığını düşünüyorum. O uygulamayı bende kullanıyorum fakat bağlantı kurmak ile ilgili bu aralar ciddi hatalar alıyorum. Uygulama Android 9 ve 10 izinlerine göre halen yenilenmedi. Siz de benim gibi geliştiriciye bildirin.

Sorunun Termux uygulamasının izinleriyle ilgili kaynaklandığını düşünüyorum. O uygulamayı bende kullanıyorum fakat bağlantı kurmak ile ilgili bu aralar ciddi hatalar alıyorum. Uygulama Android 9 ve 10 izinlerine göre halen yenilenmedi. Siz de benim gibi geliştiriciye bildirin.
Bildirdim. Umarım en yakın zamanda stabil çalışır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı