cxloudy Hectopat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 381 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS TUF GAMİNG GTX 1650 GDDR6/AMD RYZEN 5 5500/KİNGSTON 512GB SSD/ANTEC 650W/16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek Gayrimenkul Danışmanı 14 Ağustos 2022 #1 Arkadaşlar merhaba ben Termux'a pip yükleyemiyorum şöyle bir hata alıyorum ayrıca emulatör kullanıyorum. Nasıl düzeltebilirim?
Arkadaşlar merhaba ben Termux'a pip yükleyemiyorum şöyle bir hata alıyorum ayrıca emulatör kullanıyorum. Nasıl düzeltebilirim?
Çözüm 4 4 416274 14 Ağustos 2022 cxloudy dedi: Maalesef olmuyor Pkg install vb. yükleniyor ama bunda warning uyarısı alıyorum. Genişletmek için tıkla... pkg install openssl dener misiniz? Eğer Play Store sürümü kullanıyorsanız F-Droid üzerinden indirin.
cxloudy dedi: Maalesef olmuyor Pkg install vb. yükleniyor ama bunda warning uyarısı alıyorum. Genişletmek için tıkla... pkg install openssl dener misiniz? Eğer Play Store sürümü kullanıyorsanız F-Droid üzerinden indirin.
S siriius Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 3.047 Makaleler 1 Çözümler 38 14 Ağustos 2022 #2 cxloudy dedi: Arkadaşlar merhaba ben Termux'a pip yükleyemiyorum şöyle bir hata alıyorum ayrıca emulatör kullanıyorum. Eki Görüntüle 1485343 Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Şunu dener misiniz: Kod:Panoya kopyala pip3 install requests Artı 0 Eksi
cxloudy dedi: Arkadaşlar merhaba ben Termux'a pip yükleyemiyorum şöyle bir hata alıyorum ayrıca emulatör kullanıyorum. Eki Görüntüle 1485343 Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Şunu dener misiniz: Kod:Panoya kopyala pip3 install requests
KS KS cxloudy Hectopat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 381 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS TUF GAMİNG GTX 1650 GDDR6/AMD RYZEN 5 5500/KİNGSTON 512GB SSD/ANTEC 650W/16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek Gayrimenkul Danışmanı 14 Ağustos 2022 #3 Maalesef olmuyor. siriius dedi: Şunu dener misiniz: Kod:Panoya kopyala pip3 install requests Genişletmek için tıkla... siriius dedi: Şunu dener misiniz: Kod:Panoya kopyala pip3 install requests Genişletmek için tıkla... Pkg install vb. yükleniyor ama bunda warning uyarısı alıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ağustos 2022 Artı 0 Eksi
Maalesef olmuyor. siriius dedi: Şunu dener misiniz: Kod:Panoya kopyala pip3 install requests Genişletmek için tıkla... siriius dedi: Şunu dener misiniz: Kod:Panoya kopyala pip3 install requests Genişletmek için tıkla... Pkg install vb. yükleniyor ama bunda warning uyarısı alıyorum.
4 416274 Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 3.865 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer İstanbul 14 Ağustos 2022 #4 cxloudy dedi: Maalesef olmuyor Pkg install vb. yükleniyor ama bunda warning uyarısı alıyorum. Genişletmek için tıkla... pkg install openssl dener misiniz? Eğer Play Store sürümü kullanıyorsanız F-Droid üzerinden indirin. Artı 0 Eksi Çözüm
cxloudy dedi: Maalesef olmuyor Pkg install vb. yükleniyor ama bunda warning uyarısı alıyorum. Genişletmek için tıkla... pkg install openssl dener misiniz? Eğer Play Store sürümü kullanıyorsanız F-Droid üzerinden indirin.
KS KS cxloudy Hectopat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 381 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS TUF GAMİNG GTX 1650 GDDR6/AMD RYZEN 5 5500/KİNGSTON 512GB SSD/ANTEC 650W/16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek Gayrimenkul Danışmanı 14 Ağustos 2022 #5 416274 dedi: pkg install openssl dener misiniz? Eğer Play Store sürümü kullanıyorsanız F-droid üzerinden indirin. Genişletmek için tıkla... Çok sağ olun oldu. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ağustos 2022 Artı 0 Eksi
416274 dedi: pkg install openssl dener misiniz? Eğer Play Store sürümü kullanıyorsanız F-droid üzerinden indirin. Genişletmek için tıkla... Çok sağ olun oldu.
S siriius Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 3.047 Makaleler 1 Çözümler 38 14 Ağustos 2022 #6 cxloudy dedi: Maalesef olmuyor Genişletmek için tıkla... Sistemi güncellemeyi dener misiniz? Sistem güncellendikten sonra aşağıdaki kodla tekrar deneyin lütfen. Kod:Panoya kopyala apt update && apt full-upgrade Kod:Panoya kopyala pip install requests --no-cache-dir Artı 0 Eksi
cxloudy dedi: Maalesef olmuyor Genişletmek için tıkla... Sistemi güncellemeyi dener misiniz? Sistem güncellendikten sonra aşağıdaki kodla tekrar deneyin lütfen. Kod:Panoya kopyala apt update && apt full-upgrade Kod:Panoya kopyala pip install requests --no-cache-dir