Termux unable to locate package SSH hatası

Tadas

Femtopat
Daha fazla  
Termux unable to locate package SSH hatası nasıl çözülür?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230525_172612_com.termux_edit_19757147272504.jpg
    131,3 KB · Görüntüleme: 123
Apt kullanmıyorsun galiba ama indirme mesajı aptninkine benziyor. Sudo apt Update dener misin?

Hocam Termux'un güncelliğini kontrol edin, yeni güncellemeden sonra böyle olabiliyor gerekirse silip geri kurun. Yine olmazsa "termux-change-repo" yazarak repoları değiştirin. Hocam gördüğüm kadarıyla SSH kurmaya çalışıyorsunuz, SSH Termux içinde zaten mevcut kurmak için boşuna uğraşmanıza gerek yok.

Ama her seferinde bu hata çıkıyor ve bazen ssh kurulu olmadığı ile ilgili hata veriyor hatayı bir türlü çözemedim

Apt kullanmıyorsun galiba ama indirme mesajı aptninkine benziyor. Sudo apt Update dener misin?
Denedim ama olmadı

Ama her seferinde bu hata çıkıyor ve bazen SSH kurulu olmadığı ile ilgili hata veriyor hatayı bir türlü çözemedim

Denedim ama olmadı

Sadece SSH paketinde mi hata veriyor hocam? Başka paketlerde de aynı hatayı mı veriyor? Örneğin pkg install python yazıp dener misiniz?

Sadece SSH paketinde mi hata veriyor hocam? Başka paketlerde de aynı hatayı mı veriyor? Örneğin pkg install python yazıp dener misiniz?
Hocam python çalışıyor bu hata sadece ssh paketinde geliyor her yolu denedim çözemedim termuxu sildim yeniden kurdum yine düzelmedi telefon rootsuz diye mi böyle oluyor çünkü bazen are you root? tarzı hatalar da veriyor

Hocam galiba sizde kurulu olan SSH paketinde sorun var. Are you root? Tarzı hataları vermesinin sebebi ise sudo ve su komutlarını kullanıyor olmanız olabilir. Termux'ta sudo ve su kullanılmaz hocam. SSH'ı nasıl kullanırken hata veriyor ne şekilde kullanıyorsunuz birkaç ekran fotoğrafı atabilir misiniz?

Hocam işte attığım ekran görüntüsündeki gibi oluyor bir de are you root hatası oluyor napsam düzelmiyor

Hocam işte attığım ekran görüntüsündeki gibi oluyor bir de are you root hatası oluyor ne yapsam düzelmiyor

Hocam çok küçük bir ihtimal ama klavyeniz oto büyük harf gibi şeyler oluşturuyor olabilir. Termux da Linux işletim sistemleri gibi büyük küçük harfe duyarlı. Bunun olasılığı var mı hocam? Eğer yoksa ben indirip SSH paketini el ile size atmayı deneyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…