A aslanbeyh Zeptopat Katılım 3 Nisan 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #1 Termux'ta "no such file or directory" hatası aliyorum. Dosya Ekleri why-does-it-say-no-such-file-or-directory-i-have-install-v0-6t2g8s2iuz3a1.jpg 85,5 KB · Görüntüleme: 38
TheAny Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2018 Mesajlar 9.045 Makaleler 14 Çözümler 128 Yer Dubai 3 Nisan 2025 #2 Olmayan bir klasore gitmeye calistigin icin bu hatayi aliyorsun. Artı 0 Eksi
KS KS A aslanbeyh Zeptopat Katılım 3 Nisan 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #3 TheAny dedi: Olmayan bir klasore gitmeye calistigin icin bu hatayi aliyorsun. Genişletmek için tıkla... Tools kullanmaya çalişiyorum toolsu başlamağa çalışınca oluyor Artı 0 Eksi
TheAny dedi: Olmayan bir klasore gitmeye calistigin icin bu hatayi aliyorsun. Genişletmek için tıkla... Tools kullanmaya çalişiyorum toolsu başlamağa çalışınca oluyor
TheAny Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2018 Mesajlar 9.045 Makaleler 14 Çözümler 128 Yer Dubai 3 Nisan 2025 #4 aslanbeyh dedi: Tools kullanmaya çalişiyorum toolsu başlamağa çalışınca oluyor Genişletmek için tıkla... Toolsu baslatmaya calisinca olmuyor. Olmayan bir klasore girmeye calistigini soyluyor sana. Bu yolda oyle bir klasor yokmus. Olan yeri yazman lazim oraya cd yapabilmen icin. Artı 0 Eksi
aslanbeyh dedi: Tools kullanmaya çalişiyorum toolsu başlamağa çalışınca oluyor Genişletmek için tıkla... Toolsu baslatmaya calisinca olmuyor. Olmayan bir klasore girmeye calistigini soyluyor sana. Bu yolda oyle bir klasor yokmus. Olan yeri yazman lazim oraya cd yapabilmen icin.