Terra 125 2025'te alınır mı?

Eren.Duran

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, Küba Terra 125 almayı düşünüyorum. Bütçem az olduğu ve babamın eline baktığım için kendim 30 bin TL peşinat vereceğim ve kalan 12 ayda ise 5 bin TL taksit ile alacağım. Yaşadığım şehir küçük olduğu için en uzak yere gitsem bile günlük en fazla 20-30 km yol yaparım, o yüzden motoru çok zorlayacağımı veya uzun yol yapacağımı sanmıyorum. 17 yaşında olduğum için 125CC sınıfında sıkıştım. Altımda az güzel dursun ve beni sorunsuz götürsün diye bu motoru tercih ediyorum. TVS Raider 125 almayı planlıyordum fakat 12 ay taksit ile 10800 TL fiyat çıkardıkları için pek mümkün gözükmüyor. Sizce bu motor alınır mı? Veya öneriniz nedir? (Drift L almayacağım)

:))))

Kardeş neden motor alıyorsunuz anlamıyorum ki. Bu ülkede motorun bir değeri yok sürücüler anlayışsız. Güvensiz burada motor sürmek. Gencecik adamsın bir kazaya bakar tüm hayatın. Bir yıl daha bekle para biriktir araba al en azından.

Maalesef motorları gayet seviyorum ve az çok tecrübem var. İnsan asıl neden motor almak istemezki? Görüşünüze saygı duyuyorum fakat benim sorduğum soru 'Motor alınır mı?' değil.

TVS Raider farklı bayilere de sor 12 ay 10800 çok fazla.

Kanka motor peşin fiyatına bölseler bile 9200 fazla geliyor ya. Burada bayiler en ucuz 110000 veriyor şu an. Terra'yı bayağı araştırdım iyi gibi aslında. İleride satarım zaten 1 seneye falan yükseltirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba, Küba Terra 125 almayı düşünüyorum. Bütçem az olduğu ve babamın eline baktığım için kendim 30 bin TL peşinat vereceğim ve kalan 12 ayda ise 5 bin TL taksit ile alacağım. Yaşadığım şehir küçük olduğu için en uzak yere gitsem bile günlük en fazla 20-30 km yol yaparım, o yüzden motoru çok zorlayacağımı veya uzun yol yapacağımı sanmıyorum. 17 yaşında olduğum için 125CC sınıfında sıkıştım. Altımda az güzel dursun ve beni sorunsuz götürsün diye bu motoru tercih ediyorum. TVS Raider 125 almayı planlıyordum fakat 12 ay taksit ile 10800 TL fiyat çıkardıkları için pek mümkün gözükmüyor. Sizce bu motor alınır mı? Veya öneriniz nedir? (Drift L almayacağım)

:))))

Kanka motor peşin fiyatına bölseler bile 9200 fazla geliyor ya. Burada bayiler en ucuz 110000 veriyor şu an. Terra'yı bayağı araştırdım iyi gibi aslında. İleride satarım zaten 1 seneye falan yükseltirim.

Ben senin yerinde olsam Drift L alırdım, en azından ne çıkacağını bilirdim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Ben senin yerinde olsam Drift L alırdım, en azından ne çıkacağını bilirdim.
Drift L gerçekten çok kronik bir motor ve artık herkeste var. Onun yerine farklı olup da bunu alırım bence daha iyi. Görünüş olarak ve boy olarak daha iyi bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı