D DeGaston Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 1.065 Makaleler 2 Çözümler 6 4 Ocak 2022 #1 Stardew Valley gibi bir oyun mu ve oyun yaklaşık kaç saat sürüyor? Çabuk bitecek oyun almak istemiyorum.
Stardew Valley gibi bir oyun mu ve oyun yaklaşık kaç saat sürüyor? Çabuk bitecek oyun almak istemiyorum.
4 449549 Hectopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 2.173 Çözümler 24 4 Ocak 2022 #2 Stardew Valley'e benzeyen tek yönü ikisinin de piksel art olması. Minecraft'ın 2D hali.
A AidenPearce Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 3.870 Çözümler 25 4 Ocak 2022 #3 Terraria çok güzel bir oyun kesinlikle almalısın. Baya uzun sürüyor.
MustafaİRen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2019 Mesajlar 1.951 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2022 #4 DeGaston dedi: Stardew Valley gibi bir oyun mu ve oyun yaklaşık kaç saat sürüyor? Çabuk bitecek oyun almak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... 5 saatlik harika bir deneyim yaşamak istiyorsan Dishonored al, 6 TL şu anda kaçırma derim.
DeGaston dedi: Stardew Valley gibi bir oyun mu ve oyun yaklaşık kaç saat sürüyor? Çabuk bitecek oyun almak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... 5 saatlik harika bir deneyim yaşamak istiyorsan Dishonored al, 6 TL şu anda kaçırma derim.
A AidenPearce Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 3.870 Çözümler 25 4 Ocak 2022 #5 MustafaİRen dedi: 5 saatlik harika bir deneyim yaşamak istiyorsan Dishonored al, 6 TL şu anda kaçırma derim. Genişletmek için tıkla... Hocam ne alakası var? Terraria sormuş adam, siz bambaşka bir türde oyun öneriyorsunuz.
MustafaİRen dedi: 5 saatlik harika bir deneyim yaşamak istiyorsan Dishonored al, 6 TL şu anda kaçırma derim. Genişletmek için tıkla... Hocam ne alakası var? Terraria sormuş adam, siz bambaşka bir türde oyun öneriyorsunuz.
MustafaİRen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2019 Mesajlar 1.951 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2022 #6 AidenPearce dedi: Hocam ne alakası var? Terraria sormuş adam, siz bambaşka bir türde oyun öneriyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Öneri veriyoruz sadece, yanlış mı? Başka öneriler almıyorum diye açıklama yapabilirdi.
AidenPearce dedi: Hocam ne alakası var? Terraria sormuş adam, siz bambaşka bir türde oyun öneriyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Öneri veriyoruz sadece, yanlış mı? Başka öneriler almıyorum diye açıklama yapabilirdi.
D DeGaston Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 1.065 Makaleler 2 Çözümler 6 4 Ocak 2022 #7 Tamam videosuna da baktım alacağım, değişik bir deneyim olur.