Terraria alınır mı?

Yavuzdsz

Femtopat
Daha fazla  
Steam'de dolaşırken Terraria adında bir oyun gördüm ve oyunun Steam'deki fotoğraflarını falan veğendim fakat paramın boşa gitmesini istemiyorum. Bu yüzden size soruyorum Terraria alınır mı?

Alınır bu tarz oyunları seviyorsanız Stardew Valley de önerebilirim.

Yüzlerce saatini gömmeyeceksen alınmaz. Stardev valley daha iyi türü seviyorsan.

Steam'de dolaşırken Terraria adında bir oyun gördüm ve oyunun Steam'deki fotoğraflarını falan veğendim fakat paramın boşa gitmesini istemiyorum. Bu yüzden size soruyorum Terraria alınır mı?
Alınır. Tonlarca saatimi harcadığım bir oyundur.

Alınıp alınmayacağı size bağlı şahsen ben bir şey anlamadım oyundan baya sıkıcıydı ama sevenler de başından kalkmıyor o yüzden bence burdaki yorumlara bakmak yerine oyunu alıp oynayın ve kendiniz karar verin en kötü refund edersiniz.

Çoğu insan 2D Minecraft der ama ondan çok ötesi bir oyun. Başlarda basit ve kolay gelebilir ama sonrasında rehber ve Wikilere bakmanızı şiddetle öneririm. Çok zorlu Boss'ları var çünkü.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Gayet zevkli bir oyun doğrusu. Birde mod desteği var zengin.

Stardew Valley ile alakası yok oyunun.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı