Hamza133 Centipat Katılım 5 Mart 2024 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #1 Terraria'da ev yapıyorum ama eve checkpoint alamıyorum, checkpoint almak için bir şey mi yapmam lazım? Ev bu şekilde. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ağustos 2024
Terraria'da ev yapıyorum ama eve checkpoint alamıyorum, checkpoint almak için bir şey mi yapmam lazım? Ev bu şekilde.
Çözüm Symx 29 Ağustos 2024 Hamza133 dedi: Terraria'da ev yapıyorum ama eve checkpoint alamıyorum, checkpoint almak için bir şey mi yapmam lazım? Ev bu şekilde. Eki Görüntüle 2296758 Genişletmek için tıkla... Yanlış hatırlamıyorsam yatak kurman lazım, ona tıklayıp checkpoint alıyorsun.
Hamza133 dedi: Terraria'da ev yapıyorum ama eve checkpoint alamıyorum, checkpoint almak için bir şey mi yapmam lazım? Ev bu şekilde. Eki Görüntüle 2296758 Genişletmek için tıkla... Yanlış hatırlamıyorsam yatak kurman lazım, ona tıklayıp checkpoint alıyorsun.
Symx Hectopat Katılım 22 Eylül 2022 Mesajlar 583 Çözümler 13 29 Ağustos 2024 #2 Hamza133 dedi: Terraria'da ev yapıyorum ama eve checkpoint alamıyorum, checkpoint almak için bir şey mi yapmam lazım? Ev bu şekilde. Eki Görüntüle 2296758 Genişletmek için tıkla... Yanlış hatırlamıyorsam yatak kurman lazım, ona tıklayıp checkpoint alıyorsun. Artı 0 Eksi Çözüm
Hamza133 dedi: Terraria'da ev yapıyorum ama eve checkpoint alamıyorum, checkpoint almak için bir şey mi yapmam lazım? Ev bu şekilde. Eki Görüntüle 2296758 Genişletmek için tıkla... Yanlış hatırlamıyorsam yatak kurman lazım, ona tıklayıp checkpoint alıyorsun.