5 548531 Hectopat Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 1.390 Çözümler 6 28 Haziran 2022 #1 Hocalarım dün böyle bir oyun aldım oyun güzel gözüktü ama çözemedim oyunu yardım eder misiniz? Oyunun amacı ne? Falan anlamadım ayrıca ev yapmayı da. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Haziran 2022
Hocalarım dün böyle bir oyun aldım oyun güzel gözüktü ama çözemedim oyunu yardım eder misiniz? Oyunun amacı ne? Falan anlamadım ayrıca ev yapmayı da.
A AidenPearce Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 3.870 Çözümler 25 28 Haziran 2022 #2 Rehberlere bakmanız gerekiyor. Biraz karışık bir oyun. Başlarda sakin ilerlerken gittikçe karmaşıklaşıyor ama bunaltıcı bir karışıklık değil.
Rehberlere bakmanız gerekiyor. Biraz karışık bir oyun. Başlarda sakin ilerlerken gittikçe karmaşıklaşıyor ama bunaltıcı bir karışıklık değil.
5 541193 Decapat Katılım 28 Nisan 2022 Mesajlar 83 Çözümler 1 28 Mart 2023 #3 548531 dedi: Hocalarım dün böyle bir oyun aldım oyun güzel gözüktü ama çözemedim oyunu yardım eder misiniz? Oyunun amacı ne? Falan anlamadım ayrıca ev yapmayı da. Genişletmek için tıkla... Bir süre boyunca Terraria oynadım hardcoreye geçemedim bile ama kasılmak için farklı farklı dünyalar oluşturmanızı ve her zaman oyunun wikisinin açık olmasını öneririm çünkü oyunda çok fazla silah var ve karışıklar.
548531 dedi: Hocalarım dün böyle bir oyun aldım oyun güzel gözüktü ama çözemedim oyunu yardım eder misiniz? Oyunun amacı ne? Falan anlamadım ayrıca ev yapmayı da. Genişletmek için tıkla... Bir süre boyunca Terraria oynadım hardcoreye geçemedim bile ama kasılmak için farklı farklı dünyalar oluşturmanızı ve her zaman oyunun wikisinin açık olmasını öneririm çünkü oyunda çok fazla silah var ve karışıklar.