Klarnius Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #1 Forager olmasa bile Terraria'yı çok almak istiyorum. Steam'de 100 lira var. Terraria ve Forager almaya değer mi? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Nisan 2021
Forager olmasa bile Terraria'yı çok almak istiyorum. Steam'de 100 lira var. Terraria ve Forager almaya değer mi?
Rasim Kayrak Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ocak 2020 Mesajlar 2.041 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer 5391AA Netherlands Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ben mezun oldum la 6 Nisan 2021 #2 Terraria alınır ama diğer dediğiniz oyunu hiç duymadım. Klarnius dedi: Forager olmasa bile Terraria'yı çok almak istiyorum. Steam'de 100 lira var. Terraria ve Forager almaya değer mi?ager Genişletmek için tıkla...
Terraria alınır ama diğer dediğiniz oyunu hiç duymadım. Klarnius dedi: Forager olmasa bile Terraria'yı çok almak istiyorum. Steam'de 100 lira var. Terraria ve Forager almaya değer mi?ager Genişletmek için tıkla...
Klarnius Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #3 Rasim Kayrak dedi: Terraria alınır ama diğer dediğiniz oyunu hiç duymadım. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler bakacağım.
Rasim Kayrak dedi: Terraria alınır ama diğer dediğiniz oyunu hiç duymadım. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler bakacağım.