U Ultimateİnsanazor31 Centipat Katılım 24 Temmuz 2024 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2025 #1 Arkadaşlar kartımda 269 TL var, sizce CS Source mu alayım yoksa Terraria mı (Epic Games veya Steam fark etmez)? Not: Arkadaşım yok. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ocak 2025
Arkadaşlar kartımda 269 TL var, sizce CS Source mu alayım yoksa Terraria mı (Epic Games veya Steam fark etmez)? Not: Arkadaşım yok.
Pixel_less Kilopat Katılım 24 Mart 2022 Mesajlar 3.592 Makaleler 31 Çözümler 113 Yer Manisa 24 Ocak 2025 #2 CS Source eski diye biliyorum. Ayrıca arkadaşınız yoksa sarmayabilir. Ben Terraria'yı daha çok sevmekteyim.
CS Source eski diye biliyorum. Ayrıca arkadaşınız yoksa sarmayabilir. Ben Terraria'yı daha çok sevmekteyim.
U Ultimateİnsanazor31 Centipat Katılım 24 Temmuz 2024 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2025 #3 Pixel_less dedi: CS Source eski diye biliyorum. Ayrıca arkadaşınız yoksa sarmayabilir. Ben Terraria'yı daha çok sevmekteyim. Genişletmek için tıkla... Bana Terraria'dan başka oyun önerebilir misiniz?
Pixel_less dedi: CS Source eski diye biliyorum. Ayrıca arkadaşınız yoksa sarmayabilir. Ben Terraria'yı daha çok sevmekteyim. Genişletmek için tıkla... Bana Terraria'dan başka oyun önerebilir misiniz?