Ozi01 Hectopat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 685 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2021 #1 Arkadaşlar arkadaşlarımla oynayabileceğim oyun bakıyorum. Sizce hangisi?
gamecover Centipat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 2.608 Makaleler 4 Çözümler 23 12 Aralık 2021 #2 Bence Terraria daha güzel. Sürekli yeni şeyler keşfediyorsun, Wiki sayfasına sürekli göz atman gerekiyor.
Bence Terraria daha güzel. Sürekli yeni şeyler keşfediyorsun, Wiki sayfasına sürekli göz atman gerekiyor.
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.286 Makaleler 3 Çözümler 61 12 Aralık 2021 #3 Ozi01 dedi: Arkadaşlar arkadaşlarımla oynayabileceğim oyun bakıyorum. Sizce hangisi? Genişletmek için tıkla... Kesinlikle Terraria.
Ozi01 dedi: Arkadaşlar arkadaşlarımla oynayabileceğim oyun bakıyorum. Sizce hangisi? Genişletmek için tıkla... Kesinlikle Terraria.
Fibula Hectopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 595 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2021 #4 Don't Starve Together sıkıyor bir süre sonra. Rutine biniyor işler. Kendiniz şunu yapalım demeniz lazım oyunda. Terraria'yı bilmiyorum.
Don't Starve Together sıkıyor bir süre sonra. Rutine biniyor işler. Kendiniz şunu yapalım demeniz lazım oyunda. Terraria'yı bilmiyorum.
m0rphine Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2015 Mesajlar 1.864 Çözümler 23 12 Aralık 2021 #5 Ben DST derim. Terraria'nın keşfedilebilir içeriği daha fazla ama zevk meselesi.
Ozi01 Hectopat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 685 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2021 #6 gamecover dedi: Bence Terraria daha güzel. Sürekli yeni şeyler keşfediyorsun, Wiki sayfasına sürekli göz atman gerekiyor. Genişletmek için tıkla... ama onlar biraz ilerledi az birşey bir sıkıntı olur mu yoksa daha uzun zaman oynar mıyız SiyahPassat dedi: Kesinlikle Terraria. Genişletmek için tıkla... ama onlar az birşey ilerledielr bir sıkıntı olur mu? yoksa sarar mı
gamecover dedi: Bence Terraria daha güzel. Sürekli yeni şeyler keşfediyorsun, Wiki sayfasına sürekli göz atman gerekiyor. Genişletmek için tıkla... ama onlar biraz ilerledi az birşey bir sıkıntı olur mu yoksa daha uzun zaman oynar mıyız SiyahPassat dedi: Kesinlikle Terraria. Genişletmek için tıkla... ama onlar az birşey ilerledielr bir sıkıntı olur mu? yoksa sarar mı
gamecover Centipat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 2.608 Makaleler 4 Çözümler 23 12 Aralık 2021 #7 Ozi01 dedi: ama onlar biraz ilerledi az birşey bir sıkıntı olur mu yoksa daha uzun zaman oynar mıyız Genişletmek için tıkla... Problem olmaz hocam dilerseniz sıfırdan başlarsınız, oyunu anlamanız bile uzun zamanınızı alacak. Daha uzun zaman oynayabilirsiniz.
Ozi01 dedi: ama onlar biraz ilerledi az birşey bir sıkıntı olur mu yoksa daha uzun zaman oynar mıyız Genişletmek için tıkla... Problem olmaz hocam dilerseniz sıfırdan başlarsınız, oyunu anlamanız bile uzun zamanınızı alacak. Daha uzun zaman oynayabilirsiniz.
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.286 Makaleler 3 Çözümler 61 12 Aralık 2021 #8 Ozi01 dedi: Ama onlar biraz ilerledi az bir şey bir sıkıntı olur mu yoksa daha uzun zaman oynar mıyız? Ama onlar az bir şey ilerledielr bir sıkıntı olur mu? Yoksa sarar mı? Genişletmek için tıkla... Yeni dünya açıp beraber oynayın. Yoksa sarmaz.
Ozi01 dedi: Ama onlar biraz ilerledi az bir şey bir sıkıntı olur mu yoksa daha uzun zaman oynar mıyız? Ama onlar az bir şey ilerledielr bir sıkıntı olur mu? Yoksa sarar mı? Genişletmek için tıkla... Yeni dünya açıp beraber oynayın. Yoksa sarmaz.
U Unturned Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ağustos 2016 Mesajlar 2.650 Makaleler 1 Çözümler 43 12 Aralık 2021 #9 Ozi01 dedi: Onlar biraz ilerledi az birşey bir sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Onlardaki aletleri, zırhları, eşyaları ve summonları dersen daha net anlaşılır. Sarmaz diyen arkadaş neden dedi anlamıyorum cactus armor varsa daha oyunun en başındalar neyi sarmaz? Son düzenleme: 12 Aralık 2021
Ozi01 dedi: Onlar biraz ilerledi az birşey bir sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Onlardaki aletleri, zırhları, eşyaları ve summonları dersen daha net anlaşılır. Sarmaz diyen arkadaş neden dedi anlamıyorum cactus armor varsa daha oyunun en başındalar neyi sarmaz?
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.286 Makaleler 3 Çözümler 61 12 Aralık 2021 #10 Unturned dedi: Onlardaki aletleri, zırhları, eşyaları ve summonları dersen daha net anlaşılır. Sarmaz diyen arkadaş neden dedi anlamıyorum cactus Armor varsa daha oyunun en başındalar neyi sarmaz? Genişletmek için tıkla... Arkadaşlarla başlamak ayrı bir şey. Konu sahibi hiç oynamamış oyunu. Arkadaşlarıyla baştan öğrenmesi gerek.
Unturned dedi: Onlardaki aletleri, zırhları, eşyaları ve summonları dersen daha net anlaşılır. Sarmaz diyen arkadaş neden dedi anlamıyorum cactus Armor varsa daha oyunun en başındalar neyi sarmaz? Genişletmek için tıkla... Arkadaşlarla başlamak ayrı bir şey. Konu sahibi hiç oynamamış oyunu. Arkadaşlarıyla baştan öğrenmesi gerek.