L LWNhympex Centipat Katılım 24 Ocak 2023 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2023 #1 Wall of flesh'i keserken öldüm. GUI'de tekrar doğmadı tekrar nasıl spawn edebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mart 2023
AtakoHelikopteri Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2017 Mesajlar 1.630 Çözümler 21 Yer Şaşmaz Otosanayi Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2023 #2 Bir süre sonra kendiliğinden spawn oluyor diye biliyorum. Oyun içerisinde biraz süre geçirmekten başka bir şey yapmana gerek yok. Artı 0 Eksi
Bir süre sonra kendiliğinden spawn oluyor diye biliyorum. Oyun içerisinde biraz süre geçirmekten başka bir şey yapmana gerek yok.
Oreki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Şubat 2016 Mesajlar 12.870 Makaleler 4 Çözümler 22 Yer İzmir 28 Mart 2023 #3 LWNhympex dedi: Wall of flesh'i keserken öldüm. GUI'de tekrar doğmadı tekrar nasıl spawn edebilirim? Genişletmek için tıkla... Sabah gelir. Sabah gelmez ise yeterince odanız yoktur, Guide ölünce yerini başka bir NPC almıştır. Oda yapın. Artı 0 Eksi
LWNhympex dedi: Wall of flesh'i keserken öldüm. GUI'de tekrar doğmadı tekrar nasıl spawn edebilirim? Genişletmek için tıkla... Sabah gelir. Sabah gelmez ise yeterince odanız yoktur, Guide ölünce yerini başka bir NPC almıştır. Oda yapın.
KS KS L LWNhympex Centipat Katılım 24 Ocak 2023 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2023 #4 AtakoHelikopteri dedi: Bir süre sonra kendiliğinden spawn oluyor diye biliyorum. Oyun içerisinde biraz süre geçirmekten başka bir şey yapmana gerek yok. Genişletmek için tıkla... Oyunu 4 5 saat daha oynadım ama gelmedi Artı 0 Eksi
AtakoHelikopteri dedi: Bir süre sonra kendiliğinden spawn oluyor diye biliyorum. Oyun içerisinde biraz süre geçirmekten başka bir şey yapmana gerek yok. Genişletmek için tıkla... Oyunu 4 5 saat daha oynadım ama gelmedi
Monarch Leviathan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 3.268 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer The Hearth of Turkey, Eskişehir 28 Mart 2023 #5 LWNhympex dedi: Oyunu 4 5 saat daha oynadım ama gelmedi Genişletmek için tıkla... Wall of Fleshi tekrar kestin mi? Artı 0 Eksi
LWNhympex dedi: Oyunu 4 5 saat daha oynadım ama gelmedi Genişletmek için tıkla... Wall of Fleshi tekrar kestin mi?
KS KS L LWNhympex Centipat Katılım 24 Ocak 2023 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2023 #6 Monarch Leviathan dedi: Wall of Fleshi tekrar kestin mi? Genişletmek için tıkla... Guide spawnlanmadığı için kesemedim Artı 0 Eksi
Monarch Leviathan dedi: Wall of Fleshi tekrar kestin mi? Genişletmek için tıkla... Guide spawnlanmadığı için kesemedim