B Burak.erol Decapat Katılım 21 Mart 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2023 #1 Dostlar Hardmode'a yeni geçtim sayılır hallow bar için Mechanic boss kesmem lazım ama silahım yetersiz kalıyor adamantite Set'im var ve deli gibi hasar yiyorum ne yapmam lazım?
Dostlar Hardmode'a yeni geçtim sayılır hallow bar için Mechanic boss kesmem lazım ama silahım yetersiz kalıyor adamantite Set'im var ve deli gibi hasar yiyorum ne yapmam lazım?
C Chitose Kilopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 2.535 Çözümler 43 21 Mart 2023 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoya bakabilirsin. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoya bakabilirsin.
KS KS B Burak.erol Decapat Katılım 21 Mart 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2023 #3 Chitose dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoya bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim gravity pot taktiği ile hallow bar kasabildim. Artı 0 Eksi
Chitose dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoya bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim gravity pot taktiği ile hallow bar kasabildim.