W WoWSKi Decapat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #1 RAM 4 gb Ekran kartı intel 4000 Oynu açıyorum 30 saniye sonra hemen atıyor. Oyun yükleme ekranında kalıyor. Yardımcı olabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Aralık 2024
Oynu açıyorum 30 saniye sonra hemen atıyor. Oyun yükleme ekranında kalıyor. Yardımcı olabilir misiniz?
Uğurhan Çolak Kilopat Katılım 26 Mayıs 2019 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #2 bende de aynı sorun Artı 0 Eksi
MENEMENCİ KEDY Decapat Katılım 11 Nisan 2023 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #3 WoWSKi dedi: Oynu açıyorum 30 saniye sonra hemen atıyor. Oyun yükleme ekranında kalıyor. Yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Epic Games'te bedava olduğu için sunucuları kaldırmadı 1-2 güne yeni güncelleme gelecektir. Witch It'dede aynı şey olmuştu. Artı 0 Eksi
WoWSKi dedi: Oynu açıyorum 30 saniye sonra hemen atıyor. Oyun yükleme ekranında kalıyor. Yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Epic Games'te bedava olduğu için sunucuları kaldırmadı 1-2 güne yeni güncelleme gelecektir. Witch It'dede aynı şey olmuştu.