Oğuzhan Sarıot
Hectopat
Doğrulamasız dolar ödeme yapıldığında birçok banka otomatik olarak ödemeyi iptal etmekte.
Katılıyorum, hayatımda ilk kez Amazon.com üzerinden (com.tr o dönemler yoktu) alışveriş yaptığımda para çekilmesine rağmen siparişim iptal olmuştu. Amazon ve banka müşteri temsilcilerinin bilgisizliğinden mevzuyu çok geç öğrenmiştim.
Döviz üzerinden yurt dışı alışverişlerinde özellikle ilk seferse basıyorlar iptali.
Banka neden yardımcı olmuyor sebep verdiler mi? Senin paran değil mi sonuçta.Merhaba haberim olmadan bankam işlemi iptal etmiş ve miktarı harcadığım için Steam dün böyle bir mesaj gönderdi. Bankayla görüştüm ancak yardımcı olmuyor. Kredi kartı olduğu için hesabımda 15 dolar vardı. Neden oradan çekmek yerine böyle bir şey yaptı? 23 Mart'tan sonra bir sıkıntı olur mu yoksa süre dolduğunda kendiliğinden açılır mı?
23 Mart'ta bu yasak kalkacak değil mi yazılana göre?
Banka neden yardımcı olmuyor sebep verdiler mi? Senin paran değil mi sonuçta.
hocam kısıtlama söylediği tarihte kalkacakmı peki?Bende yakın zamanda böyle bir sorunla karşılaştım bizzat kedim açtığım konunun linkini koydum oradan bilgi edinebiiirsin.
Steam: Ters ibraz süreci
Pardon, o konuda elbet yardımcı olabilirim. Technopat'ı kullanmayı pek beceremiyorum, özel mesaj fonksiyonum sanırım açık değil. Buradan nick'ini yazarsan ekle Pardon, o konuda elbet yardımcı olabilirim. Technopat'ı kullanmayı pek beceremiyorum, özel mesaj fonksiyonum sanırım açık değil...www.technopat.net
Arkadaşlar söylediği gibi hesaptaki kısıtlama 23 Mart tarihinde kalkacak değil mi?
Hocam kısıtlama söylediği tarihte kalkacak mı peki?
Bende kısacası DLC almıştım ters ibraz oldu ne yaptıysam olmadı bir türlü Steam desteği kendimi kanıtlayamadım dekot attım SS attım ama nafile en sonunda destek bana bir ay beklememi söyledi bende mecburen bekledim ve bir ay sonunda tekrar yazdım hiç ümidim yoktu ama nasıl olduysa dlcmi idade ettiler ben sorunsuz ayrıldım şu an da seninde yapabileceğin hiçbir şey yok banka yardım etmez Steam destekte pek umursamaz belirtilen süre beklemek zorundasın sen ne olur ne olmaz yine de yaz ama desteğe yardım etmezlerse bir ay bekle sonra bir kez daha yaz desteğe detaylıca anlat sana attığım linkten alıntı yapabilirsin desteğe benim yazdıklarımdan kesin bir şey diyemiyorum çünkü fazla bir örneği yok çok nadir olan bir şey oda bizlre dek geldi kısıtlama konusuna gelirsek ksısıtlama kalkar belirtilen süre bitimine kadar bekle sonra 5 dolardı tam hatırlamıyorum bir alışveriş yapmanı isitiypr stream sonra da sorun kalkıyor.