Terzi tişörtü bollaştırabilir mi?

Exoro

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, 2-3 gün once Instagram üzerinden begendıgım bir esofman takımını sipariş verdım. Kapıda odeme oldugu icin pek guven problemı cekmedım. Esofman takımı bugün geldi fakat tisörtü 1 beden buyuk soylememe ragmen kalıbından dolayı bana biraz dar geldi. Sayfa sahibi nedenını bılmedıgım bir sekılde hesabını kapatmıs. Hesap kapandıgı icin degisim de yapamıyorum.

Evimizin yakınında terzi yok. İslek yere gitmem gerek. Terziler tisörtleri bollastırabılıyor mu? Eger bollastıramıyorsa bosuna gitmek de istemıyorum cunku biraz uzak. Anlamsızca gitmek olmasın diye sormak istedim. Tisört cok hosuma gittigi ıcın bu kadar kurtarma cabasındayım

knk içinde pay varsa bolaltılabilir ama sipariş ettiğine göre içinde pay yoktur o yüzden bolaltamaz yani ya dar giycen ya da yama attırcan eşofmana ama şöyle bi fikir vereyim yanlarına şerit attırıp bolaltabilirsin tarz durur örnek olarak da foto koyuyorum buraya fotoğrafta gördüğün gibi kırmızı renkli bir şerit attırığ bolaltabilirsin hoş durur ama adam akıllı bir terziye götür

Dosya Ekleri

• indir.jpeg
    6,1 KB · Görüntüleme: 44
  • indir (1).jpeg
    4,5 KB · Görüntüleme: 43

Hocam esofmanda sorun yok tsört dar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…