Tes Skyrim V Anniversary Edition alınır mı?

mistake

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RAM : 16GB Kingston 3600MT
SSD : Kingston 3200MT
GPU : EVGA GTX1060 6GB
Motherboard : MSI B560M PRO-E
CPU : I3 10105F
RAM
16GB
SSD veya HDD modeli
Kingston 3200MT
Ekran kartı
EVGA GTX1060 6GB
Anakart
MSI B560M PRO-E
İşlemci
I3 10105f
Merhaba Xbox'ta Tes Skyrim V Anniversary Edition 82TL indirimde, sizce alınır mı? Oyun hakkımda bilgim yok. Bilgililer yardımcı olursa oyun hakkında çok güzel olur. Not: Normalde korsan oynamayı planlıyordum. Fakat indirimde olduğu görünce almayı düşündüm. Artık format attım temiz bir sayfa açtım. Korsana hayır. :D

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-07-31 113300.png
    Ekran görüntüsü 2025-07-31 113300.png
    447 KB · Görüntüleme: 18
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba Xbox'ta tes Skyrim v anniversary Edition 82TL indirimde, sizce alınır mı? Oyun hakkımda bilgim yok. Bilgililer yardımcı olursa oyun hakkında çok güzel olur. Not: Normalde korsan oynamayı planlıyordum. Fakat indirimde olduğu görünce almayı düşündüm. Artık format attım temiz bir sayfa açtım. Korsana hayır. :D

Canım her sıkıldığında farklı modlarla başladığım ve her oynayışımda aynı etkiyi veren nadir oyunlardandır benim için. Öneririm hocam.

Merhaba Xbox'ta tes Skyrim v anniversary Edition 82TL indirimde, sizce alınır mı? Oyun hakkımda bilgim yok. Bilgililer yardımcı olursa oyun hakkında çok güzel olur. Not: Normalde korsan oynamayı planlıyordum. Fakat indirimde olduğu görünce almayı düşündüm. Artık format attım temiz bir sayfa açtım. Korsana hayır. :D

Bir süredir se(special edition) oynuyorum oyun muazzam. Tabii modlarla.

Sanırım almaya karar verdim hocam. Peki modsuz zevk alır mıyım? Hangi modları önerirsiniz?
Modsuz oynanır mı ilk seferimde?

@Origin Man @DieSpie

Bence modsuz da gayet güzel oynayabilirsin. Eğer modla çok dolmasın ama biraz olsun dersen, ufak tefek grafik düzelten modlar veya karakter oluşturmayı detaylandıran modlar tarzı ufak şeyler var. Onlara bakabilirsin.

Bence modsuz da gayet güzel oynayabilirsin. Eğer modla çok dolmasın ama biraz olsun dersen, ufak tefek grafik düzelten modlar veya karakter oluşturmayı detaylandıran modlar tarzı ufak şeyler var. Onlara bakabilirsin.

Teşekkürler hocam ilgi alaka için.

Sanırım almaya karar verdim hocam. Peki modsuz zevk alır mıyım? Hangi modları önerirsiniz?
Modsuz oynanır mı ilk seferimde?

@Origin Man @DieSpie
kb hocam görmedim
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı