Tesadüf imkansızlık olasılığı

Bundan bahsediyorum.

Ben konuyu alıp başka yere çekmiyorum. Ama burada yazanlar. Sürekli bizi aşağılıyor.

Buraya ayet atmak yasaklanmış yoksa atardım. Bunu okuyun. 6/59 .
Yok arkadaş, biz diyoruz bilim; adam diyor ayet. Aynen arkadaşım ayet oku.
Yani bana bir elektronun neden yükseltgenme eğilimde bulunduğunu açıklayabileceğini iddia ediyorsun?
Onu yazdığınızı görmemiştim. Bu konu hakkında yeterli bilgiye sahip değilim, biraz araştırma yapmam lazım.
Sürekli bizi aşağılıyor.
Sen atomlardan oluşan kalemin bir atomun hareketi ile eşdeğer olduğunu söylersen devamında olacaklara katlanmak zorundasın.

Yok arkadaş, biz diyoruz bilim; adam diyor ayet. Aynen arkadaşım ayet oku.

Onu yazdığınızı görmemiştim. Bu konu hakkında yeterli bilgiye sahip değilim, biraz araştırma yapmam lazım.
Senin bilimsel metodun ne kadar bizi hakikate götürüyor ?

Teoloji ve bilim ayrıdır. Birisi inançtır, sabittir; diğeri somuttur, dinamiktir. Hakikatten kastın ahiret hayatı vs. ise oralara bilim götürmez çünkü bilim teoloji ile uğraşmaz.
Yani sizinki inanç değil mi ? İnanç kelimesini araştır.
Yani önermeleri çürütmek yerine karalamakta usta olduğunuzunu itiraf ediyorsunuz.

Yani sizinki inanç değil mi ? İnanç kelimesini araştır.
Bana inanç ne demek öğretme. İnançlar test edilemez, gözlemlenemez. Bilimde ise bu ikisi de vardır. Bilime inanç diyen birine ne anlatabilirsin ki?

Sözlük anlamından bile ne olduğu anlaşılıyor. Daha derinlere inmeye bile gerek yok. Kırmızı Asa izleyip bilime inanç diyorsun gibi geldi bana.

Mantıklı bir pencere ile baktığımda sizin aslında belli kalıpları ezberleyip bunu hakikat olarak göstermeye çalışıyorsunuz. Ayrıca kaos kelime anlamını araştırmanızı tavsiye ederim.

Evrendeki kaos kavramini formulsuzluk ve kuralsizlik zannediyorsun. Arastirma yapmasi gereken sensin. Cidden, copy paste yapip kirletmek istemiyorum burayi. Gidip en azindan entropi nedir arastir, formuluna bak.

Ikinci olarak hala su iddiani temellendirmeni bekliyorum:

"Yani senin düşüncene göre kağıtta yazılan bir cümle bir varlık tarafından değil türkçe kurallarıyla oluşmuştur."

Bunu neye dayanarak soyledin?

Peki madem oraya geldik. Şöyle diyeyim. Süreçleri açıklamak neden açıklamak mıdır ? Burda bilim derseniz ne kadar eminsiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…