F furkan coşkun Decapat Katılım 10 Nisan 2019 Mesajlar 3 9 Mayıs 2019 #1 Arkadaşlar anneler günü için anneme kolye aldım. Paketim 2 gün sonra geldi ama hem kolye hem tesbih göndermişler. Sebebini anlamadım. Ürün Resimleri: Aldığım Kolye Modeli : Kolye Son düzenleyen: Moderatör: 9 Mayıs 2019
Arkadaşlar anneler günü için anneme kolye aldım. Paketim 2 gün sonra geldi ama hem kolye hem tesbih göndermişler. Sebebini anlamadım. Ürün Resimleri: Aldığım Kolye Modeli : Kolye
1 117084 Kilopat Katılım 18 Haziran 2016 Mesajlar 1.944 Makaleler 4 Çözümler 11 9 Mayıs 2019 #2 Sitenin isminden yola çıkarsak normal
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.741 Makaleler 14 Çözümler 127 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 9 Mayıs 2019 #3 Galiba hediye olarak gönderdiler.
Tolga Samet Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2018 Mesajlar 6.219 Makaleler 17 Çözümler 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2019 #4 Silinen üye dedi: Galiba hediye olarak gönderdiler. Genişletmek için tıkla... Harcanıyorsun buralarda.
Silinen üye dedi: Galiba hediye olarak gönderdiler. Genişletmek için tıkla... Harcanıyorsun buralarda.
HakanCT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2019 Mesajlar 4.104 Makaleler 1 Çözümler 47 Yer Tarkov 9 Mayıs 2019 #5 Siteyle iletişime geçip hediye olup olmadığını sorun. Yanlışlık varsa geri göndermeniz daha doğru olur. Bu arada kolyeyi beğendim ben de mi alsam acaba? Düzenleme: Sitede gezerken böyle bir şey buldum. https://www.tesbihediye.com/urun/jahrein-cift-tarafli-balta-tasarim-siyah-renk-zincir-kolye Bundan jahrein'in haberi var mı acaba?
Siteyle iletişime geçip hediye olup olmadığını sorun. Yanlışlık varsa geri göndermeniz daha doğru olur. Bu arada kolyeyi beğendim ben de mi alsam acaba? Düzenleme: Sitede gezerken böyle bir şey buldum. https://www.tesbihediye.com/urun/jahrein-cift-tarafli-balta-tasarim-siyah-renk-zincir-kolye Bundan jahrein'in haberi var mı acaba?
PORSHİUS Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2017 Mesajlar 2.473 Çözümler 15 11 Mayıs 2019 #6 Kolyeden Memnun musunuz?
DryreL Megapat Katılım 22 Mayıs 2015 Mesajlar 852 Çözümler 5 Yer İstanbul/Köln Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dijital Oyun Tasarımı 14 Mayıs 2019 #7 Sitenin ismine baktın mı?
VAHŞİ KAPİTALİST Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2018 Mesajlar 1.641 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2019 #8 Sitenin adından yola çıkarak söylüyorum kolyenin yanında tesbih göndermeleri gayet normal geldi. Hediye amaçlı göndermiş olabilirler.
Sitenin adından yola çıkarak söylüyorum kolyenin yanında tesbih göndermeleri gayet normal geldi. Hediye amaçlı göndermiş olabilirler.