Tescil belgesi alınmalı mı?

MaliBYK

Hectopat
Daha fazla  
Hocalarım merhaba biz ekip olarak koçluk ekibimizi kurduk ve bir sitemiz var. Domain alma sitelerinde tescil belgesi diye bir şey otomatik olarak ekleniyor ama iptal edebiliyorum ve domainin kendi ücretinden daha pahalı. Acaba bu ne işe yarar ve almasam sorun çıkartır mı ileride? Onu merak ediyorum teşekkürler şimdiden.

"Alan Adı Tescil Belgesi; belirli bir alan adının sahibini, hangi kayıt kuruluşunda barındırıldığını ve bu alan adının ne kadar süreyle kullanılabileceğini gösteren belgedir."
Bence alın hocam.

Hocam bu tarz ticaret sitelerinin domainlerinde tescil belgesi önemli oluyor. Bu belgede sizin bu domaini ne zamana kadar kullanabileceğiniz nereden aldığınız vs yazıyor. Yani bir gün bir adam cıkıp bu domain benim sen almışsın vs derse kanıtınız oluyor en basitinden.

Bu arada koçluğunuz YKS için ise ben de koçluk düşünüyorum hocam

Son düzenleyen: Moderatör:
hocam orayı okudum da başkası alabileceği anlamına mı geliyor domaini kafam çok karıştı. Yoksa patent gibi bir şey mi. Çok zorunlu değilse bütçem kısıtlı olduğu için başka yerde değerlendirmek istiyorum

Hocam almakta fayda olur arkadaşın dediği gibi çünkü ortada sizin sermayeniz sizin ticaretiniz dönüyor. İki gün sonra basınızın ağrımaması adına 300 lirayı gözden çıkartmanızı öneririm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Domainin sizin olduğunun kanıtı hocam.

Hmm hocam anladım alayım o zaman ya da başka sitelere bakayım. Burada tescilsiz ucuz diye mantıklı gelmişti.

Ayrıca hocam evet YKS için bir kanalım var ve zaten halihazırda kişisel koçluk yapıyorum ( Bu sene TYT de 401. Sayısalda 1122. Oldum ). Benim kontenjanım dolunca bu sistem üzerinden başka koçlara aktarmak maksatım. İlgilenirseniz yardımcı olabilirim hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…