Teşekkürler Technopat!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
22
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Laptop: ASUS TUF Gaming F15 FX506LHB-HN323
İşlemci: i5-10300H
Ekran kartı: GTX 1650
RAM: 16 GB 3200 MHz DDR4 Laptop
Dahili Depolama: Intel SSDPEKNU512GZ
Meslek
Öğrenci
1 yılımızı doldurmuşuz. Hayırlı olsun ne diyelim.

Bilgisayarımı aldığımda karşılaştığım bir hata nedeni ile forumda üyelik açıp soru sormuştum. Her ne kadar cevabını alamamış ve sonradan kendim çözmüş olsam bile bu foruma yavaş yavaş alışmıştım. Konulara girip bakmak, insanların sorunlara karşı verdiği cevaplardan ve çözümlerden bir şeyler öğrenmek benim hoşuma gitmişti. Gelin görün ki bugün dahil 1 yıldır buradayım.

Burayı sevmemde ki ana sebep insanların düzgün bir şekilde iletişim kurması/kurmaya çalışmasıydı. Baktığım bir tane forumda insanlar ne yazıma, ne hitabete ne de başka bir şeye dikkat ediyorlardı. O yüzden Technopat ortamı bana gayet nezih gelir, severim.

Tabii forumda her insan dört dörtlük değil hepimiz biliyoruz. Kimine göre bende iyi biri değilimdir, kendi fikirleridir saygı duyarım. Ama bu forum beni gayet güzel insanlar ile tanışmamı sağladı. Onlar sayesinde bir sorunum olduğunda ya kendim o sorunu nasıl çözeceğimi öğreniyorum ya da onlar yardım ediyor bu şekilde öğreniyorum. Gerçekten vazgeçilmezim oldu burası. Bir sorun olmadığı sürece burada bulunmaya, elimden geldiğince insanlara yardımcı olmaya çalışacağım.

Bu konuyu içimden geldiği için açtım. Başka bir sebebi yok. Teşekkürler Technopat...

@433815, @Linuxginar, @OzgunP, @Yener K., @Quantum9, @LAPSEKİLLİ BIG SMOKE, @Recep Baltaş, @gen2, @Disty,

Aklıma şu an sadece bunlar geldi. Daha başka varsa da alınmasın. 🙂

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı