Teşhir Asus M5A99 FX Pro 2.0 mı Sabertooth 990 FX mi Almalıyım?

Furkan Efe

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Alanya / Antalya
Daha fazla  
Selamun aleyküm.

Benim bir tane Asus M5A99 FX PRO 2.0 anakartım var. Arızalandı değişim verdiler. Ellerinde sadece teşhir ürünü kalmış. Onu mu alayım yoksa 80 TL daha verip Asus Sabertooth 990Fx mi alayım?

Yardımlarınızı bekliyorum.

Teşhir ürünü anakart bildiğin 2. el anakart demektir, anakartlar raflarda sergilenmez, mağaza elemanları test amaçlı kullanırlar o anakartı.
Sana önerim üzerine para ekleyip yeni bir anakart teslim alman.

@BilgisayarKurdu hocam senin forumda ki bilgi ve deneyimlerini dikkate alan birisiyim. Aklimda bi kaç soru var yardimci olur musun? Eski kart tarih oldu bende Sabertooth modelini aldim buraya kadar herşey iyi güzel, ama Windows 8.1 kullaniyorum orjinal yazilim, sorum şu anakart değişince Windows'u tekrar kurmam gerekecek mi yoksa SSD'yi takip direk kullanabilecekmiyim? Daha da net olursak format atmama gerek varmi?

Yo yo SSD'yi takıp direkt olarak Windows8.1 ekranını karşında görebilirsin.
Yalnızca BIOS'u güncellemen gerekecek. BIOS güncellemesi ile akla hayale gelmeyecek sorunlar bile çözüme kavuşabiliyor.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı