İci böyle olursa harika ama değilse ve bunun sadece yarısı varsa bu yarım board oluyor yani sen battaniyenin altına oynarken oynayamazsın illa ekrana doğru tutup önünde engel olmaması gerekir oynasan bile X tuşuna basarsan kare algılar sapıtır bozuk diye gönderirsin garantisi yok o yüzden Eurasia garantili almayı dene.
En ucuz Trust 20712 GXT540 Yula Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Trust 20712 GXT540 Yula Oyun Kolu özelliklerini incele, 589,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Xbox 360 kablosuz çalıştırmak için Windows'ta ayrı adaptör lazım. Kablolu oynayacaksanız DS4'den daha iyi bir tercih. Ben gene de tavsiye etmem aksamı değişmemiş ikinci el bakmaya çalışın.
Kablolu bir tane var ama arada kumanda gidiyor sorun kabloda mı anakartta mı anlayamadım. Daha rahat olduğu için kablosuz alacağım ayrıyeten Bluetooth adaptör de alacağım. Tabii düzgün bir kol bulabilirsem
En ucuz Trust 20712 GXT540 Yula Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Trust 20712 GXT540 Yula Oyun Kolu özelliklerini incele, 589,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
DS4 alabilirsiniz işte ama dediğim gibi sıkıntılı olabiliyor Eurasia garantili alırsanız bozulduğu zaman size yenisini getiriyorlar ama fiyatı da tuzlu o yüzden güvenilir bir şekilde almanızı öneririm.
Microsoft Xbox 360 Wireless Kablosuz Kumanda Oyun Kolu en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Microsoft Xbox 360 Wireless Kablosuz Kumanda Oyun Kolu en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
PC de kullanacağım. Xbox için derken marka olarak dedim. Hikayeli oyunlar oynuyorum. 2. kol alma sebebim It Takes Two oynamak için. Arkadaşlarla falan Mortal Kombat falan oynamak için istiyorum.
PC de kullanacağım. Xbox için derken marka olarak dedim. Hikayeli oyunlar oynuyorum. 2. kol alma sebebim It Takes Two oynamak için. Arkadaşlarla falan Mortal Kombat falan oynamak için istiyorum.