peaxeee Femtopat Katılım 2 Mayıs 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2022 #1 Selam herkese 1200 TL civarı kulaklık arayışındayım G PRO X Artics 5 blackshark gibi modeller baktım en güzeli G PRO X gibi duruyor ve teşhir ürünü olarak bütceme uygun buldum sizce almalıyı mıyım yoksa farklı modellere mi bakayım? Ürün linki: (OUTLET) Logitech Pro X 7.1 Surround Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı 981-000818 Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Selam herkese 1200 TL civarı kulaklık arayışındayım G PRO X Artics 5 blackshark gibi modeller baktım en güzeli G PRO X gibi duruyor ve teşhir ürünü olarak bütceme uygun buldum sizce almalıyı mıyım yoksa farklı modellere mi bakayım? Ürün linki: (OUTLET) Logitech Pro X 7.1 Surround Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı 981-000818 Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
3 312971 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 2.985 Makaleler 4 Çözümler 19 2 Mayıs 2022 #2 peaxeee dedi: Selam herkese 1200 TL civarı kulaklık arayışındayım G PRO X Artics 5 blackshark gibi modeller baktım en güzeli G PRO X gibi duruyor ve teşhir ürünü olarak bütceme uygun buldum sizce almalıyı mıyım yoksa farklı modellere mi bakayım? Ürün linki: (OUTLET) Logitech Pro X 7.1 Surround Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı 981-000818 Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor Genişletmek için tıkla... Kulaklikta teshir riskli zira kisisel bir esya, onermem.
peaxeee dedi: Selam herkese 1200 TL civarı kulaklık arayışındayım G PRO X Artics 5 blackshark gibi modeller baktım en güzeli G PRO X gibi duruyor ve teşhir ürünü olarak bütceme uygun buldum sizce almalıyı mıyım yoksa farklı modellere mi bakayım? Ürün linki: (OUTLET) Logitech Pro X 7.1 Surround Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı 981-000818 Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor Genişletmek için tıkla... Kulaklikta teshir riskli zira kisisel bir esya, onermem.
mstfaozder Petapat Sosyal Tayfı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Kasım 2016 Mesajlar 11.530 Makaleler 2 Çözümler 129 2 Mayıs 2022 #3 Teşhir ürünlerden uzak durun. CORSAIR Void Elite 7.1 Surround Siyah Gaming Kulaklik| ITOPYA.COM
Estetikci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Şubat 2020 Mesajlar 2.201 Çözümler 5 3 Mayıs 2022 #4 peaxeee dedi: Selam herkese 1200 TL civarı kulaklık arayışındayım G PRO X Artics 5 blackshark gibi modeller baktım en güzeli G PRO X gibi duruyor ve teşhir ürünü olarak bütceme uygun buldum sizce almalıyı mıyım yoksa farklı modellere mi bakayım? Ürün linki: (OUTLET) Logitech Pro X 7.1 Surround Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı 981-000818 Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor Genişletmek için tıkla... Kulaklık için bence teşhir alınmaması gerekir.
peaxeee dedi: Selam herkese 1200 TL civarı kulaklık arayışındayım G PRO X Artics 5 blackshark gibi modeller baktım en güzeli G PRO X gibi duruyor ve teşhir ürünü olarak bütceme uygun buldum sizce almalıyı mıyım yoksa farklı modellere mi bakayım? Ürün linki: (OUTLET) Logitech Pro X 7.1 Surround Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı 981-000818 Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor Genişletmek için tıkla... Kulaklık için bence teşhir alınmaması gerekir.