Teşhir Galaxy Watch 4 46mm mi yeni Huawei Watch GT2 mi?

Al_46

Hectopat
Sizce 2.500 TL'ye Watch 4 46mm classic teşhir mi?
Yoksa Huawei Watch GT 2 sıfır mı alınır?
Watch 4 de kozmetik bir sıkıntı görmedim ama şarjı olmadığından özelliklerine dair bir fikrim yok.
Başka saat önerilerinede açığım. Bütçe 1600-2.500

Teşhir ürünlerde garanti yoktur hiçbir zaman tamamen arızalı bir cihazda çıkabilir. hiç sorunsuz sıfır üründe... ancak watch gt2'nin sorunsuz olma ihtimalini daha yüksek buluyorum.

Teşhir ürünlerde garanti yoktur hiçbir zaman tamamen arızalı bir cihazda çıkabilir. Hiç sorunsuz sıfır üründe... Ancak Watch GT2'nin sorunsuz olma ihtimalini daha yüksek buluyorum.

1 yıl garantisi varmış sizce alınıp bir sıkıntı çıkarsa göndermek mantıklı mı?

Hocam telefonunuz Samsung ise Galaxy Watch 4 alın. Eğer Huawei ise Watch GT2 alın. Ama benim oyum Samsung'a.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam telefonunuz Samsung ise Galaxy Watch 4 alın. Eğer Huawei ise Watch GT2 alın. Ama benim oyum Samsung'a.
Böyle bir şeye gerek yok. Ben Samsung telefon kullanıyorum Honor'un akıllı saati var. Saatin Android uyumlu olması yeterli oluyor. Ama teşhir ürünü almayın.

Arızalı Watch 4 bile Watch GT2'den iyidir. Akıllı saat konusunda Samsung ve Apple'dan şaşmamak gerek.

Ek olarak dediğin gibi garantisi varmış Samsungu almak oldukça mantıklı.

Garanti kapsamını inceleyin ve aldığınız kaynak güvenilir mi kontrol edin.

Böyle bir şeye gerek yok. Ben Samsung telefon kullanıyorum Honor'un akıllı saati var. Saatin Android uyumlu olması yeterli oluyor. Ama teşhir ürünü almayın.

Benim de Honor 3 Pro var. Ama samsug healt e bağlanmıyor. Bu yüzden ek uygulama indirmen gerekiyor.
Benim de Honor 3 Pro var. Ama samsug healt e bağlanmıyor. Bu yüzden ek uygulama indirmen gerekiyor.
Hiç uğraşmayın samsung alın.

Tabiki de Samsung Health'e bağlanmaz. Huawei Health indirirseniz ona bağlanır. Her akıllı saatin kendi uygulaması bulunmakta.

Samsung Şikayet Sahipleri Buluşma Noktası - Şikayetvar
@Al_46 Burada Samsung ürünlerinde Teşhir ürünler için yapılmış şikayetler var. Oturup teker teker okuyun sonra siz karar verin.
Ben şahsen 2.500TL verdiğim bir ürünü herkesin ellemiş olmasını istemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…