summrsxo Hectopat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 154 Çözümler 2 9 Ekim 2023 #1 Başlıkta gördüğünüz gibi konsolum bozuldu ve konsol almaya karar verdim. Bu konsolu istiyordum fakat 600 TL fiyat oldugu için pahalı geldi. Pazarama'da aratığımda 450 TL'ye buldum. Sizce alınır mı? Dosya Ekleri 9e4138ca-7ad1-42aa-99f5-56eea2f4f424.jpeg 64,3 KB · Görüntüleme: 66
Başlıkta gördüğünüz gibi konsolum bozuldu ve konsol almaya karar verdim. Bu konsolu istiyordum fakat 600 TL fiyat oldugu için pahalı geldi. Pazarama'da aratığımda 450 TL'ye buldum. Sizce alınır mı?
Mehmetemirilgin Hectopat Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 301 9 Ekim 2023 #2 ikinci el ürünler teşhir ürünlerinden daha temiz, sağlam oluyor.
summrsxo Hectopat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 154 Çözümler 2 9 Ekim 2023 #3 Mehmetemirilgin dedi: İkinci el ürünler teşhir ürünlerinden daha temiz, sağlam oluyor. Genişletmek için tıkla... İkinci el sorunu yaşadığım için almak istemiyorum.
Mehmetemirilgin dedi: İkinci el ürünler teşhir ürünlerinden daha temiz, sağlam oluyor. Genişletmek için tıkla... İkinci el sorunu yaşadığım için almak istemiyorum.
morfinsamet Hectopat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 776 Çözümler 5 9 Ekim 2023 #4 Riskli hocam. Gelen geçen dokunuyor onlara
summrsxo Hectopat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 154 Çözümler 2 9 Ekim 2023 #5 morfinsamet dedi: Riskli hocam. Gelen geçen dokunuyor onlara Genişletmek için tıkla... Ne yapayım sizce alayımı anlamadım ( Mortal Kombat 1 için alacağım )
morfinsamet dedi: Riskli hocam. Gelen geçen dokunuyor onlara Genişletmek için tıkla... Ne yapayım sizce alayımı anlamadım ( Mortal Kombat 1 için alacağım )
Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.049 Çözümler 47 Yer Mersin 9 Ekim 2023 #6 Analoglar çok hassas oluyor, ölü bölgesi bol bir cihaz gelebilir elinize.
summrsxo Hectopat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 154 Çözümler 2 9 Ekim 2023 #7 Emrecngz dedi: Analoglar çok hassas oluyor, ölü bölgesi bol bir cihaz gelebilir elinize. Genişletmek için tıkla... Daha demin adamı arayıp konuştum kutusu olmadığı için adam teşhir yazmış elinde 30 tane ürün var yani sorun yok. ( dükkanı varmış kapatmış )
Emrecngz dedi: Analoglar çok hassas oluyor, ölü bölgesi bol bir cihaz gelebilir elinize. Genişletmek için tıkla... Daha demin adamı arayıp konuştum kutusu olmadığı için adam teşhir yazmış elinde 30 tane ürün var yani sorun yok. ( dükkanı varmış kapatmış )
Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.049 Çözümler 47 Yer Mersin 9 Ekim 2023 #8 summrsxo dedi: Daha demin adamı arayıp konuştum kutusu olmadığı için adam teşhir yazmış elinde 30 tane ürün var yani sorun yok. ( dükkanı varmış kapatmış ) Genişletmek için tıkla... Doğruyu söylüyorsa alınabilir. Test edin ama mutlaka.
summrsxo dedi: Daha demin adamı arayıp konuştum kutusu olmadığı için adam teşhir yazmış elinde 30 tane ürün var yani sorun yok. ( dükkanı varmış kapatmış ) Genişletmek için tıkla... Doğruyu söylüyorsa alınabilir. Test edin ama mutlaka.
onFire Hectopat Katılım 5 Ocak 2023 Mesajlar 1.042 Çözümler 9 12 Ekim 2023 #9 summrsxo dedi: Daha demin adamı arayıp konuştum kutusu olmadığı için adam teşhir yazmış elinde 30 tane ürün var yani sorun yok. ( dükkanı varmış kapatmış ) Genişletmek için tıkla... Aldın mı var mı bir sıkıntısı?
summrsxo dedi: Daha demin adamı arayıp konuştum kutusu olmadığı için adam teşhir yazmış elinde 30 tane ürün var yani sorun yok. ( dükkanı varmış kapatmış ) Genişletmek için tıkla... Aldın mı var mı bir sıkıntısı?