Teshir monitorü alınır mı?

fuRkan_dt

Decapat
Daha fazla  
Son gunlerde fazlaca monitor bakiyorum ve sizlerede sordum fiyati uygun olsun diye VA panele baktim ghosting sorunu cikti, IPS baktim fiyatlari cok yuksek.
Son olarak N11 uzerinde teshir monitor satiliyor, satici ile konustugmda 1-2 olu piksel oldugunu soyledi.
Bu monitoru satan markadan daha önce de alisveris yaptim ve guvenilir bir marka, sizce aliir mi?

Ölü piksel çok sorun çıkarmıyor kanka ben kendim sıfır monitör aldım 1 ölü piksel vardı garantiyle falan uğraşmadım hiç.
Tek bir satarken zor oluyor.
Başka sorunu yoksa, güzel bir modelse ve fiyatı iyiyse alınabilir.
Link atabilir misin?

Link atabilir misiniz? Fiyatı bayağı düşükse alınabilir bence.
Philips 24M1N3200ZA/00 23.8" 4 MS 165 Hz Full HD IPS LED Monitör (Ölü Piksel) Fiyatları ve Özellikleri monitor bu

Bunun garantisinden pek emin değilim açıkçası. N11 zaten..

Bu monitore baktim fakat hem tasarimsal hem de kullanis bakimindan hosuma gitmedi.

Bu bütçede sıfır olarak ancak bu monitör var. Bu fiyata F/P IPS olması bile iyi. Tasarım pek bir şey değiştirmiyor ki. Önemli olan paneli. Bu monitörde pivot yok fakat sıfır olarak bu fiyata anca bu kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…