Teshir monitorü alınır mı?

Son gunlerde fazlaca monitor bakiyorum ve sizlerede sordum fiyati uygun olsun diye VA panele baktim ghosting sorunu cikti, IPS baktim fiyatlari cok yuksek.
Son olarak N11 uzerinde teshir monitor satiliyor, satici ile konustugmda 1-2 olu piksel oldugunu soyledi.
Bu monitoru satan markadan daha önce de alisveris yaptim ve guvenilir bir marka, sizce aliir mi?

Alınmaz ölü piksel zamanla artan bir şey. 2 3 5 10 diye dağılır.

Bu monitörde pivot yok fakat sıfır olarak bu fiyata anca bu kadar.

Bu tarz monitörlerde pivot değil de hani sağa sola oynatma veya yükseklik ayarı sıkıntı oluyor genelde eğer masa küçükse. Yani pivot olması çok da şart değil gereksiz fiyat artırır pivot olayı.

Bu bütçede sıfır olarak ancak bu monitör var. Bu fiyata F/P IPS olması bile iyi. Tasarım pek bir şey değiştirmiyor ki. Önemli olan paneli. Bu monitörde pivot yok fakat sıfır olarak bu fiyata anca bu kadar.

Daha yeni bilgisayar topladim monitor alacak param yoktu simdi elime biraz gecti elimdeki parada bunlara yetiyor. Secimden sonra da buyuk ihtimalle ucacak piyasalar simdiden hem guzel duran hem de ise yarayan bir şey almaya çalışıyoryrum.
Neyse arkadalsar yardimlariniz icin teşekkürler birkac gun bekleyip indirm varsa alacağım yoksa sunaki monitörüm ile devam edeceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00